Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: On me više ne voli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se ne bih uopce smarala jel ima nekog ili ne jer to je ionako posljedica već ranije loših odnosa, a ne uzrok.

"Kuća na dobrim temeljima se ne ruši sama od sebe."

Sto se tiče tvoje bojazni u vezi djecjih osjecaja i tuge, mislim da je za djecu puno nezdravije biti u obit.zajednici. kakvu si opisala da trenutno imate. Djeca se prilagode, "samo" oba partnera trebaju bit korektni i da im je interes djece na prvom mjestu.

Znači nije zainteresiran ni za "dijeljeno" skrbništvo da su pola s njim, pola s tobom? Nije to spominjao.

oko djece želi podijeljeno skrbništvo, samo nismo definirali što i kako. sve je nekako u zraku. Odnosno, mislim da on očekuje da ja sve organiziram, a ja eto ne znam kako

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    oko djece želi podijeljeno skrbništvo, samo nismo definirali što i kako. sve je nekako u zraku. Odnosno, mislim da on očekuje da ja sve organiziram, a ja eto ne znam kako
    Citas li ti sebe? Cujes li svoje misli?
    Znaci tboj partner je prije par mjeseci rekao da te vise ne voli. Da mu vise nisi privlacna. Ne zeli bracnu terapiju, ali svaki dan dolazi u zajednicki dom i glumata. Pasivna agresija. Vuce se po stanu i ceka da ti sve sredis. I djecu i kucu . Da on ispadne zrtva jer si ti prerezala. On nije nikakav muskarac. Nego narcis i slabic. Koji nema obraza ni odraditi prekid kako treba nakon toliko godina. Jako mi je zao

Ali ti zapravo ne trebas nista. Zasto da ti ulazes energiju, smisljas strategije i planove? Pa nisi ti ta koja je odustala od svega pa sad glumata da nije potpuno odustala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •