mitovski prvotno napisa
Jeste sjeli i razgovarali, iskreno? Sjedni s njim i reci mu iskreno svoje osjećaje. Pitaj ga s obzirom da je prije 6 mjeseci rekao da ide i da te više ne voli što je odlučio? Koji su mu slijedeći potezi?
Ja bih mu iskreno rekla da ja njega još uvijek volim, ali da ne želim uz sebe nikoga tko ne voli mene i zamolila ga da odluči kako i kada misli riješiti situaciju jer ovakav život nema smisla.
Što se djece tiče, da teško je, ali s njima se sjedne i razgovara iskreno i djeca itekako osjete situaciju u kojoj trenutno žive. Ono što ja nikako svojoj kćeri ne bih htjela, a to je biti primjer da ostajem u braku bez ljubavi ili muškarcem koji me ne voli zbog nje. To je ogroman teret na leđa djece i loš primjer za njihove buduće veze.
Roditelji rastavom i dalje ostaju roditelji.
Naravno, nitko ovdje nema uvid u vašu vezu. Ti najbolje znaš što se sve promijenilo. Je li u pitanju samo kriza, možda depresija ili nešto treće ili netko treći.
S obzirom da ti je sve ovo rekao prije 6 mjeseci, a ne prije 2 dana i ništa se nije promijenilo svakako trebaš s njim ozbiljno porazgovarati i poduzeti ozbiljne korake.
Svi smo različiti. Pričam iz svojeg pogleda, koliko god da volim MM-a ne bih mogla ostati s njim niti ga vezati uz sebe ako me više ne voli. Ne bi bilo pošteno ni prema njemu, ni prema meni ni prema djetetu.