Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Mala nejelica

Datum pristupanja
    Nov 2024

Početno Mala nejelica

Pozdrav, imam klinca nedavno napunio 2 godine
    Inače ide u vrtić ali je često bio bolestan(uglavnom su to bile upale uha liječene antibiotikom) i nedavno je imao upalu pluća koja se dugo vukla pa je sada kod kuće na pauzu od kolektiva do daljnjeg.
    Da ne duljim s tim, naš problem je jelo
    I to je postalo veliki problem. Stali smo na 11 kg i od djeteta koje je jelo sasvim ok i raznoliko pali smo na par namirnica i sad i njih jede sve manje a nekad čak ni njih ne želi
    Nema šta nismo probali, zajedničke obroke, odvojene, kamufliranje hrane, pravljenje onoga što on želi jesti, dozvoljavali da sam bira gdje će sjedit i jesti pa makar to bio kauč pred crtićima...
    Svakako ima premalo kg i pedijatrica nam je nedavno dala neku hranu koja dođe kao čokoladno s kojom bi trebao unijeti nešto barem nutritivno u danu ali mi to nije rješenje. Voljela bi da normalno jede jer se bojim kad krene u vrtić da tamo neće ništa ni jesti, plus ako ne unosi vitamine neće se nikako moći izboriti s virusima
    Spomenula sam da ide u vrtić jer su mi tete uvijek govorile da tamo lijepo jede
    Što ja onda radim krivo i da li je to povezano s tim čestim bolestima? Da li se isplati još nešto probati za apatit dati? Inače za imunitet pije onaj immun 44.
    Zahvaljujemo na svim odgovorima i savjetima

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zasto ti prepisana hrana od strane pedijatrice nije rjesenje, posebno ako ju dijete prihvaca?
    U ovom trenutku je bitni da unosi dovoljno kalorija, popravi imunitet i vrati kilazu.
    To sto tete pricaju uzela bi s rezervom jer ne vidim.
    Imala sam izuzetno izbiljivo dijete, imam ga i danas kad ima 22 godine. Nista nisam radila krivo, ali nista nije pomagalo. Jedni sam pazila da unosi dovoljno kalorija i vitamina ( makar u dodacima) s tim svojim ogranicenim jelovnikom.

Datum pristupanja
    Nov 2024

Početno

Mislim nije dugotrajno riješenje.
    Ipak bih voljela da jede "normalano".

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

"Normalno" je rastezljiv pojam. Imaju svoj karakter i slobodnu volju. Ti mozes pokusavati. Moza upali, a mozda i ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •