-
Mala nejelica
Pozdrav, imam klinca nedavno napunio 2 godine
Inače ide u vrtić ali je često bio bolestan(uglavnom su to bile upale uha liječene antibiotikom) i nedavno je imao upalu pluća koja se dugo vukla pa je sada kod kuće na pauzu od kolektiva do daljnjeg.
Da ne duljim s tim, naš problem je jelo
I to je postalo veliki problem. Stali smo na 11 kg i od djeteta koje je jelo sasvim ok i raznoliko pali smo na par namirnica i sad i njih jede sve manje a nekad čak ni njih ne želi
Nema šta nismo probali, zajedničke obroke, odvojene, kamufliranje hrane, pravljenje onoga što on želi jesti, dozvoljavali da sam bira gdje će sjedit i jesti pa makar to bio kauč pred crtićima...
Svakako ima premalo kg i pedijatrica nam je nedavno dala neku hranu koja dođe kao čokoladno s kojom bi trebao unijeti nešto barem nutritivno u danu ali mi to nije rješenje. Voljela bi da normalno jede jer se bojim kad krene u vrtić da tamo neće ništa ni jesti, plus ako ne unosi vitamine neće se nikako moći izboriti s virusima
Spomenula sam da ide u vrtić jer su mi tete uvijek govorile da tamo lijepo jede
Što ja onda radim krivo i da li je to povezano s tim čestim bolestima? Da li se isplati još nešto probati za apatit dati? Inače za imunitet pije onaj immun 44.
Zahvaljujemo na svim odgovorima i savjetima
-
Osoblje foruma
Zasto ti prepisana hrana od strane pedijatrice nije rjesenje, posebno ako ju dijete prihvaca?
U ovom trenutku je bitni da unosi dovoljno kalorija, popravi imunitet i vrati kilazu.
To sto tete pricaju uzela bi s rezervom jer ne vidim.
Imala sam izuzetno izbiljivo dijete, imam ga i danas kad ima 22 godine. Nista nisam radila krivo, ali nista nije pomagalo. Jedni sam pazila da unosi dovoljno kalorija i vitamina ( makar u dodacima) s tim svojim ogranicenim jelovnikom.
-
Mislim nije dugotrajno riješenje.
Ipak bih voljela da jede "normalano".
-
Osoblje foruma
"Normalno" je rastezljiv pojam. Imaju svoj karakter i slobodnu volju. Ti mozes pokusavati. Moza upali, a mozda i ne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma