Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Problemi sa ves masinom

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Problemi sa ves masinom

Imam ves masinu gorenje staru par mjeseci. Danas mi se na displeju pojavilo nakon sto zavrsi "End" i nakon par sekundi "Fd". Zvala sam servis i veli kao previse pjene. Rekla mi da operem samu masinu jednom dva puta da se ispere visak.
    Prvi put kad je zavrsio program onda se pojavilo i "Cln" i ostao i "Fd".
    Oprala sam jos jednom bas na programu za pranje bubnja i sa sodom i isto nije se nista promjenilo.
    Jel netko imao nesto slicno?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

U uputstvima obično sve te šifre budu objašnjene s uputama za postupanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Imam ves masinu gorenje staru par mjeseci. Danas mi se na displeju pojavilo nakon sto zavrsi "End" i nakon par sekundi "Fd". Zvala sam servis i veli kao previse pjene. Rekla mi da operem samu masinu jednom dva puta da se ispere visak.
    Prvi put kad je zavrsio program onda se pojavilo i "Cln" i ostao i "Fd".
    Oprala sam jos jednom bas na programu za pranje bubnja i sa sodom i isto nije se nista promjenilo.
    Jel netko imao nesto slicno?
    Jesi l8 filter očistila?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zašto uopće sa sodom? Ako je visak deterdzenta u pitanju, moje laičko srednjeskolsko znanje iz kemije bi reklo da soda nema smisla, dapace mozda i odmaze. Vecina deterdzenata za pranje rublja je blago lužnato, a natrij iz sode ce isto raditi lužinu, tako da vjerojatno nece neutralizirati problem.
    Nemam gorenje, al sam isto upocetku stavljala prema uputama s deterdženta kolicinu, onda sam smanjila, inace mi je ostajala sapunasta voda u gumi od vesmasine.
    Masina ti je jos pod garancijom, tako da ce ti rijesiti problem. Ja isto prvo pogledam popis gresaka u brošuri, da mogu ili ukloniti gresku, ili informirano zvati servis, da me ne otpile jednostavnim savjetima.

Ja se pri koristenju priblizno drzim uputa o masi rublja za pojedine programe, a daterdzenta stavim manje nego pise za tvrdu zagrebacku vodu (ne smije ni premalo naravno, isprobavala sam koliko najvise a da se ne pjeni previse).

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U uputstvima sam gledala ima svasta nesto samo toga nema.
    Ali evo nakon sljedeceg pranja se maknulo ostalo samo fd i masina radi ok

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

super da si riješila.
    ja znam nekad pustiti i neki brzi ciklus a naliti unutra alkoholnog octa da mi riješi kamenac i ostatke deterdženta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •