-
Ginekoloski problem??
Zene drage potrebna mi je vasa pomoc. Mislim da imam neki ginekoloski ili uroloski problem,samo niko od doktora ne zna koji tocno. Nakon pada imuniteta,borila sam se sa upalom mjehura dva mjeseca i popila 4,5 kutija antibiotika. Uzimala sam probiotike cijelo vrijeme. Da bi se ocistila od toliko kemije i da bi vratila imunitet, pocela sam pazit na prehranu i izbacila slatkise i fast food tako da se obranim od bakterija i gljivica jer je to postao zacarani krug. Samim tim sam pocela mrsavit i kroz dva mjeseca sam izgubila desetak kila. ( nisam bila gladna i nisam bila na dijeti,samo sam jela zdravije,voce,povrce,laganiju hranu).
Dok sam pila zadnju turu antibiotika pojavili su mi se cudni simptomi koje dosad nisam imala. U podrucju maternice/mjehura bude pritisak i bol, kao da je tu kamenje, ponekad imam dole osjecaj probadanja kao da neko vuce neke konce ili iglicama zabode,zna mi bit osjecaj nelagode i peckanja. Bude sve okej dva dana,onda opet tako zaboli,pa onda satima budem dobro i tako u krug. Mislila sam da je problem uroloski jer imam inace problema s upalama mjehura i mislila sam da mozda antibiotici ne djeluju kako treba. Medutim urinokulture su sterilne i ne pece me dok mokrim( tako bi mi inace bile upale,da me reze i pece dok mokrim i da se ne mogu dignit s wc skoljke dok ne ispustim 3 kapi iz sebe).
Bila sam u urologa,ginekologa,gastroenterologa,nuklearke i infektologa. Isla sam na sve pretrage koje su me trazili i niko ne zna ni sta je uzrok, a kamoli kako da se to popravi.
Urinokulture su uredu, stolica/crijeva su uredu, stitnjaca malo radi jace ali mi je receno da je ona posljedica necega,da stitnjaca sama po sebi ne radi probleme.
Jedino je donekle nesto receno u ginekoloskom podrucju. Imam policisticke jajnike i neredovite mjesecnice godinama. U zadnjih godinu,dvi dana bi jako rijetko dobila,a to sto bi dobila bi bilo oskudno i dva tri dana max. Gubitak mjesecnica se pripisivao stresu,losem nacinu zivota, debljini i policistickim jajnicima. Dva zadnja papa testa uredu. (6. I 10.mjesec) Spolni hormoni su mi bili kolko tolko uredu. Radila sam i cervikalne briseve koji su pokazali umjeren porast streptoccocus agalactiae ili beta hemolitički streptokok skupine “B” za sto je ginekolog rekao da ne zahtijeva antibiotsko lijecenje jer je umjeren porast,eventualno probiotik. Pogotovo nakon sto sam popila toliko antibiotika zbog ponavljajucih upala mjehura. Nisam primjetila neobican iscjedak niti svrbez. Nemam bolne odnose niti sam ovakve slicne simptome imala ikad u zivotu. Znam prepoznati pms,ovulacijsku bol,bol u jajnicima,grcenje maternice,menstrualnu bol.. ali za ovo ne znam sta je. Jedino sto jos nisam radila je bris uretre i citoskopiju od pregleda koje sam planirala napravit.Da li je moguce da je toliko antibiotika nesto poremetilo u meni? Mozda gubitak kilograma pokrenio nesto? Da li ova bakterija na brisu ipak zahtijeva neko lijecenje? Kod koga da odem na pregled iduce? Da li da trazim drugo misljenje? Je li ijedna od vas ikad imala slican problem? Da ste mozda poceli zivit zdraviji nacin,skinuli kile pa je to tijelo svatilo kao problem? Jer ne radi se o drasticnom gubitku kilograma nego postepenom.
U kasnim dvadesetim sam. Procitala sam sve moguce portale i forume o raznim mogucim bolestima,poremecajima,simptomima i ne znam sta dalje da napravim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma