Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kontrola,možda netko zna??

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Kontrola,možda netko zna??

Danas sam bila na kontroli,vjerujem da je sve ok obzirom da dr. nije ništa rekla,nakon pregleda čitam što je napisala i vidim nešto neobično-piše:nad ulazom krupna čest.Nema pojma štobi to moglo biti i nije mi jasno zašto mi to nije spomenula,naravno da se brinem.Je li se netko našao u sl. situaciji i da li zna što bi to moglo biti?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nemam pojma.
    Koliko si trudna?
    Možda da je vodeća čest glava?

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislim da se to odnosi na neki dio tjela, ne znam sad zakaj nije tocno napisano na koji. Mislim da je mozda najbolje da nazoves ginicku i pitas

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Trudna sam 33 tjedna.Bojim se da je cista ili nešto sl...
    Tek sad razumjem zašto cure ide kod privatnika,platiš ali sve ti objasne,nešto kao svojevrsna terapija.Imaju pristup prema tebi kao ljudskom biću...
    Moja dr. me gleda kao zadnjeg idiota kad je nešto upitam i zato sam odlučila da izbjegavam takve situacije samo se dodato uzrujavam.Žalosno,ali je tako.

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Gigili prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sad razumjem zašto cure ide kod privatnika,platiš ali sve ti objasne,nešto kao svojevrsna terapija.Imaju pristup prema tebi kao ljudskom biću...
    Moja dr. me gleda kao zadnjeg idiota kad je nešto upitam i zato sam odlučila da izbjegavam takve situacije samo se dodato uzrujavam.Žalosno,ali je tako.
    Istina je, zato idem kod privatnika. Sve objasne i osjecas se ko ljudsko bice na pregledu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •