Vidim da još nije otvoreno, a ja jučer i prekjučer počela s tradicionalnim sitnim - kranclama i milijun komada (nešto kao husarski).
Skupljam ideje za dalje....
Vidim da još nije otvoreno, a ja jučer i prekjučer počela s tradicionalnim sitnim - kranclama i milijun komada (nešto kao husarski).
Skupljam ideje za dalje....
To, Angie!
Ja sam napravila tortu Nugat fantazija, ali ne za Božić pa je već i pojedena![]()
ja sam svoje kolačiće morala sakriti, jer su nestajali većom brzinom nego što sam vadila plehove iz rerne.
nego, vidim u Konzumu gotove košarice od prhkog tijesta, pa sam mislila uzeti ih i puniti nekom finom kremom od pistacija, ima li tko dobar recept?
Kupila sam košarice s Angienog linka i punit ću ih smjesom za bajadere po spajaličinom receptu, samo što ću staviti pistacije da bude trendi.
Sinoć smo ispekli 2 doze snowballs, i sin je najavio da će napraviti nepečenu roladu od kokosa.
Toliko do Stare godine
Duplić
Posljednje uređivanje od Jurana : 23.12.2024. at 09:40
te kšarice su prikladn eza voćne košarice
znaš li koliko koštaju i po koliko komada su pakirane?
Piše da su vafl pa bi možda valjalo nešto kao za salamicu ili bajaderu?
to je vafl, nije prhko tijesto
u te vafl možda neka čoko krema, ali voćne ne, jer će se raspasti
ajoj sori to sam našla sad na netu i nisam pravo ni pogledala, al u dućanu sam vidjela da imaju i prhko, ne znam cijenu
Božićni kolači za 2024:
čokoladni raspucanci
vanilin kiflice
kuglice od smokve
male prhke orehnjače
medenjaci
ja ću valjda isprobati bajaderu s kikirikijem
Ovi čoko-rum kolačići mi izgledaju preeefino, ali mi se čini i dosta posla, da ne govorim da ni nemam ovakav kalup https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak...---818580.html
Pa imaš neku čašu?
Ja ove godine najradije ne bih radila kolačiće. No sigurna sam da će se ipak naći na stolu.
ja sam baš podbacila ove godine, al takve su nekakve okolnosti bile...
napravila sam:
husarske (dupla doza)
starinske prutiće od oraha
krancle (dupla doza)
keksiće s brusnicama i narančom i od pola doze s čokoladom i lješnjacima
a planirala još svašta, od raspucanaca do trokutića s lješnjacima..... al nek ostane za drugi put :D
Zvijezdice, keksi s brusnicama, raspucanci, paprenjaci vanil kiflice, mađarica, bajadera i mozda slozim neku tortu. Cak razmisljam i o kremsnitama.
Ali to je to. Realno i to nam je na kraju previse.