Results 1 to 3 of 3

Thread: Rana trudnoća

Default Rana trudnoća

Pozdrav, malo sam nestrpljiva pa bi voljela cuti vasa misljenja. U utorak mi je beta bila 700, a jucer 3300
    Zadnja menga je pocela 19.11. Ciklus mi inace bude 28 dana. Je li to sve ok? Kucni test je isto pozitivan

Beti3's Avatar

Jedino sto mozes znati iz ovih podataka je da si trudna.
    Je OK ili nije pokazat će vrijeme.
    Uzivaj u trudnoći i misli pozitivno.

Pozdrav. Imam problem pa me zanima je li se netko našao u sličnoj situaciji. 21. Sam saznala da sam trudna i to bi bilo 5.tjedan trudnoce. malo poslje toga pocela sam lagano krvariti ali sam čitala da je to normalno pa nisam ni previše razmišljala o tome. A onda 27. Sam jako prokrvarila i otišla kod ginekologice. Pregledala me ali nije ništa vidjela i rekla je da je vjerojatno spontani. uzela mi je krv i taj isti dan me zvala I rekla da je hcg nisko=67% i da mi mora opet vaditi krv za dva dana i tako dok ne dođe ispod 5% i onda se smatra negativnim i sve okej . nakon toga sam dobila jake bolove i mislim da sam imala spontani jer sam vidjela onako poveci ugrušak u krvi .dva dana nakon( jucer) sam opet išla vaditi krv I da me pregleda je li sve izašlo i rekla je da sve izgleda normalno. danas me zvala I rekla da je hcg narasao na 80% i da opet dođem sljedeći tjedan na vađenje krvi a ako budem imala problema da idem u bolnicu. Mene nista ne boli imam samo i dalje malo krvarenje ... Je li to nešto opasno? Zašto taj hcg raste kada bi trebao padati ?