Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: problem u školi

Datum pristupanja
    Jan 2025

Početno problem u školi

bok je se zovem melina i imam 9 godina ali za 3 mjeseca imam rođendan i onda imam 10 godina ali sad još imam 9 godina ali u utorak u školi kad je bila matematika onda sam ja morala piškiti ali ja sam pitala učiteljicu jer smijem iči na wc a ona je rekla da moram čekati 10 minuta i onda je zvono i onda mogu iči ali ja sam bila pokušala trpiti jako ali mene je jako bolio stomak i onda nisam znala što da napravim i onda sam piškila ali onda su hlače bile mokre jako i onda su svi vidili i učiteljica je vidila ali onda sad sve ostale dane kad sam morala iči u školu onda sad oni svi me stalno zezaju i smiju se a ta kristina ona me stalno jako zeza i ona svaki dan pred svime me pita hoču li se opet upiškiti u hlače i onda se svi smiju

ja nebi htjela više iči u školu a mama samo kaže stalno da moram iči u školu ali mama kaže da če svi brzo zaboraviti ali oni me stalno zezaju
    molimte jel mi neko može reči što da radim

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zao mi je sto ti se to dogodilo.
    Potpuno je normalno popiskiti se kada predugo cekas. To se dogada i odraslim osobama. Djeca cesto zaborave ici na wc kad se bave necim i sjete se da moraju ici kad je vec kasno. Uciteljica je pogrijesila jer ti nije dozvolila da odes na wc kad si ju zamolila. Da li si kasnije razgovarala s njom o tome da te prijateljica zeza? Netko bi od odraslih trebao razgovarati sa tvojom prijateljicom i objasniti joj da nije dozvoljeno gnjaviti prijatelje . Da li je tvoja majka razgovarala s uciteljicom i zamolila ju da u buducnosti ima vise razumjevanja za ovakve situacije? U svakom slucaju trazi ponivo od uciteljice i majke da ti pomognu u situaciji kada te prijatelji zezaju svakodnevni zbig situacije za koju nisi kriva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •