-
problem u školi
bok je se zovem melina i imam 9 godina ali za 3 mjeseca imam rođendan i onda imam 10 godina ali sad još imam 9 godina ali u utorak u školi kad je bila matematika onda sam ja morala piškiti ali ja sam pitala učiteljicu jer smijem iči na wc a ona je rekla da moram čekati 10 minuta i onda je zvono i onda mogu iči ali ja sam bila pokušala trpiti jako ali mene je jako bolio stomak i onda nisam znala što da napravim i onda sam piškila ali onda su hlače bile mokre jako i onda su svi vidili i učiteljica je vidila ali onda sad sve ostale dane kad sam morala iči u školu onda sad oni svi me stalno zezaju i smiju se a ta kristina ona me stalno jako zeza i ona svaki dan pred svime me pita hoču li se opet upiškiti u hlače i onda se svi smiju
ja nebi htjela više iči u školu a mama samo kaže stalno da moram iči u školu ali mama kaže da če svi brzo zaboraviti ali oni me stalno zezaju
molimte jel mi neko može reči što da radim
-
Osoblje foruma
Zao mi je sto ti se to dogodilo.
Potpuno je normalno popiskiti se kada predugo cekas. To se dogada i odraslim osobama. Djeca cesto zaborave ici na wc kad se bave necim i sjete se da moraju ici kad je vec kasno. Uciteljica je pogrijesila jer ti nije dozvolila da odes na wc kad si ju zamolila. Da li si kasnije razgovarala s njom o tome da te prijateljica zeza? Netko bi od odraslih trebao razgovarati sa tvojom prijateljicom i objasniti joj da nije dozvoljeno gnjaviti prijatelje . Da li je tvoja majka razgovarala s uciteljicom i zamolila ju da u buducnosti ima vise razumjevanja za ovakve situacije? U svakom slucaju trazi ponivo od uciteljice i majke da ti pomognu u situaciji kada te prijatelji zezaju svakodnevni zbig situacije za koju nisi kriva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma