-
Trudnoca
Pozdrav, 21. Sam saznala da sam trudno ( to bi bilo 5 tjedan trudnoce) dva tri dana nakon pocela sam malo krvariti ali sam čitala da je to normalno pa nisam previše razmišljala o tome. 27. Sam odjednom jako prokrvarila I otišla kod ginekologice. Ona me pregledala ali nije ništa vidjela I uzela mi je krv . Nakon posjete dobila sam jake bolove I mislim da sam imala spontani jer sam vidjela poveci ugrušak da je izašao. Isti dan me zvala I rekla da je hcg na 67% I da je to nisko i da nije dobro I da dođem za dva dana opet vaditi krv i tako sve dok hcg ne bude ispod 5% tj. Negativan. Opet sam došla ( jucer) I pregledala me opet i rekla da ne vidi ništa i da misli da je bio spontani i da je sve izašlo I uzela mi opet krv. Ali danas me opet zvala I rekla da je hcg narasao na 80% I da to nije dobro I da dođem opet slj. Tjedan a ako budem imala probleme da odem u bolnicu. Mene ništa ne boli samo I dalje malo krvarim ali sam se prepala . Je li to nešto opasno ? Je li netko imao sličnu situaciju ? Zašto taj hcg raste kada bi trebao padati?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma