Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: moguuća trudnoća u 42 godini?

Datum pristupanja
    Feb 2025

Početno moguuća trudnoća u 42 godini?

Pozdrav,imam 42 godine,moštvo komplikacija sa endometriozom i operacijama,kronične bolove posljedično,jedno dijete imam ,rodila sam 2013,nakon toga nismo više mogli imati djece prirodno a i odustali smo ubrzo kada se počelo komplicirati sa bolestima.Često imam bolove jakih inteziteta,no desilo se ipak što se kaže prilikom odnosa,omaklo se ,nakon 13 godina braka ,baš u danima ovulacije.Ciklusi relativno uredni od 26 do 30 dana.zadnja menstruacija je bila 11.02.od jučer me jako bole grudi,tupi bolovi u dnu trbuha,slabost,zapravo sve ono kao inače u pms u.
    Voljela bih čuti mame ili trudnice približnih godina i problema,ukoliko su ostale trudne,a također imam i septum maternice.Svjesna sam da je šansa za trudnoćom ravna nuli ali uvijek postoji onaj 1 posto.
    Možda da kažete vaše simptome u tim godinama ako ste ostale trudne .Hvala

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Na tvom bih mjestu napravila test da znam na cemu sam. I mi smo pokusavali dugo, na kraju smo isli na ivf, dobili dvoje djece i nije mi uopce padala na pamet mogucnost da ostvarim prirodnu trudnocu. I na kraju sam ostala trudna s 40, rodila s 41. Tako da sansa uvijek postoji pa cak i kad se cini nemoguce.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ako je pitanje može li se ostat trudna , odgovor je definitivno da
    Znam osobe i sa 45 i više godina koje su relativno nedavno rodile ( pred 2-3 godine), a i u davno doba je znalo biti ' starijih trudnoća' jedna od njih je i moja majka koja je rođena u žiži rata kad je baka imala 42 godine, nakon što baka nije imala djece već 15-16 godina, nažalost nakon rata mama je ostala jedinica, jer su braća ili nestala ili ubijena.

Ali da prvo vidi test pa onda idi dalje
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 01.03.2025. at 05:59

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja kolegica je rodila s 42 godine, i ginićka joj je rekla da u tim godinama kao da hvataš zadnji vlak, sve se prima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •