-
Poštovani,isprike na mojoj “agresivnosti” iako ne shvaćam kako je točno pokazujem jer se svima ovdje obraćam s poštovanjem bili oni moje dobi stariji ili mađi.Ne volim kad mi se pametuje,nemojte krivo shvatiti,u vezi nepismenosti,ljenosti i mog školovanja jer ne smatram da ako je netko stariji odmah mora biti pametniji.Neki su ljudi jako krivo shvatili moju situaciju,nazvali me ljenom i nepismenom pa eto i agresivnom u komunikaciji,bez da znaju situaciju i trenutno stanje.Da zbilja više ne znam kako dalje i da se nalazim u teškoj situaciji pokazuje to da više nisam znala što učiniti pa sam pokušala napisati ovdje.No morate priznati da nisu svi ljudi ovdje na forumu filozofi i pametnjakovići(nisam ni ja svakako,ali ima i puno ljudi koji su više nepismeni i ljeni nego ja,a tek sam prvi razred srednje i nemam svu pamet svijeta).Ispričavam se što iskačem s teme,ali ako me netko smatrao agresivnom ispričavam se.Samo Vas molim da ne pišete svakakve zaključke na osnovi onoga što (ni)ste pročitali u moje dvije/tri poruke.Da Vam bar mogu reći cijelu situaciju pa bi Vam sve bilo puno puno jasnije,ali predugo bi to bilo i već sam o tome pisala na drugim forumima.Pa eto da se opravdam za ovo „ Ti bi preskočila razgovor sa školom i doznala istinu na forumima, a to ne ide tako. Ovo što si zamislila moraju sa školom iskomunicirati i dogovoriti tvoji roditelji jer si maloljetna.”Ja sam sa školom razgovarala(opet Vas potičem da pročitate detaljnije moju poruku prije komentiranja).Već sam napisala,ali ponovit ću,škola(trenutna) nije od pomoći nikako(ne bi sad sve objašnjavala bit će predugo).Moja buduća škola ima informaciju da želim tamo ići,IMA MJESTA,obavještena sam o polaganju i imam sve informacije.Roditelji su isto uključeni,ali ova škola ponavljam nije za razgovor.Tako da ništa ne preskačem pa tražim odgovore na forumima od potpunih stranaca već pokušavam vidjeti je li netko bio u sličnoj situaciji pa da imam neki savjet.Sigurno ima neka dobra osoba ovdje koja me neće osuđivati već će mi možda ispričati svoje iskustvo,iskustvo nekoga koga poznaje ili dati neki savjet.Oprostite na dugoj poruci i isprike svima na agresivnosti i nepismenosti u ovoj poruci jer brzo pišem.Hvala unaprijed na odgovorima.L.p.!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma