-
Strah od ponovne trudnoce
Pozdrav, naime kako naslov kaze strah me od ponovne trudnoce poslije jako teskog poroda, naime rodila sam prirodno sto je trebalo biti carski i ostala mi je tolika trauma, inace to mi je drugi porod. Stvar je u tome sto ja nisam bila spremna za drugu trudnocu sto znaci da je MM sam odlucio kada ce "napraviti" drugo dijete, kada sam saznala da sam trudna plakala sam i bila sam ljuta na njega, osjecala sam se prevareno i razocarano i vise mu ne vjerujem..naravno do tad je dogovor bio bez zastite ali ce paziti.. sto i jeste do kad nije on odlucio kad je vrijeme za drugo dijete ( istina je da sam neodlucna ali nisam bila spremna, bila sam previse iscrpljena od dojenja). To je ukratko e sada je problem sto mu vise ne vjerujem i strah me da imam odnos zbog nove trudnoce ( ne zelim vise radjati ). Od straha skoro sam pocela izbjegavati sve vrste intime da do odnosa ne dodje. Samo kad mi spomene bilo kakvu intimu sjetim se one ljutnje, suza, poroda, strah..nevjerica i tu umire svaki libido. Da li je neko imao slican problem ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma