Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Napustena

Datum pristupanja
    Mar 2025

Početno Napustena

Pozdrav svima,ja sam inače rastavljena i imam troje djece. Imala sam jednu nazovimo vezu bez obaveza koja se temeljila samo na sexu. Jabi ta osoba smo se nekako povezale i bili utjeha jedno drugom,međutim kad sam odlučila ići dalje saznala sam da sam trudna. On je htio da idem na abortus. Jednostavno nisam mogla. Za njega je to samo postupak od 20 min i rekao je da uništavam svima nama život. Više ne želi pričati sa mnom no imati kontakt jer sam odlučila rodit. Ja ne osudujem žene koje odu na abortus,smatram da svatko ima pravo na izbor. Ja sam odabrala rodit i ja sam sada nikakva osoba koja drugima uništava život. Zar sam trebala otići na abortus samo zato što on ne želi imat dijete s menom. On je našao neku novu partnericu i sad sam mu ja samo smetnja. Ok ja razumijem da ne želi biti s menom,ali boli me to što me ispljucao kao da sam smece samo zato što sam odlučila rodit. Ja sam trebala ići na abortus jer bi njemu tako bilo bolje. A što je s menom i mojom patnjom? Na kraju ispada ovako,pravo na izbor je uredu ako ideš na abortus. Ako želiš rodit onda si luda i sebicna i pokvarena. I za kraj mi je rekao da mi nikad neće oprostit što sam mu to napravila. Jedino što sam ja uradila da odlučim rodit. Zar je toliko loša stvar odlučit da želiš biti majka iako nemaš partnera

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naravno da nije loša stvar, svatko radi svoje izbore i snosi posljedice. Treba čovjek moć nastavit živjet sa sobom u miru tako da budi mirna sa svojom odlukom.

Moš mislit njemu je teško, a tebi nije uz troje djece koju vec imas i samohrana si ...ma bolje da ne komentiram takav muški način razmišljanja.

Sretno ti s tvojom odlukom!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.03.2025. at 22:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •