Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: perilica posuđa - problem sa solju

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno perilica posuđa - problem sa solju

ukratko, perilica je javila da fali soli, a ja ne mogu otvoriti čep prostora za sol. kužim da je zg voda tvrda i da joj treba sol za omekšavanje vode.
    ne bi smjelo biti problema ako par dana pokrenem program bez soli?
    dogodilo mi se već par puta da ja napunim perilicu pa mi onda ona javi da nema soli i ja bih ipak pokrenula program, ali sad će se to vjerojatno dogoditi bar 5-6 puta, a ne bih htjela neku štetu.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ta sol ti je stvarno jeftina i nemoj prati bez nje. čaše će ti izgledati mutno i bijelo, a perilica se prije pokvariti.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Tablete su ionako 3u1, pa ne bi trebalo biti problema za perilicu. Dok ne uspiješ riješiti taj čep možeš i dodati malo soli direktno u perilicu (neposredno prije pranja da ne izgrize metalne dijelove).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako ti je čep toliko zaglavljen, pa kad si zadnji put stavljala sol? To trebaš redovito raditi, sol je fakat jeftina, a ovakvim postucpima skraćuješ radni vijek suđerici, pa sad vidi šta ti se više isplati.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ukratko, perilica je javila da fali soli, a ja ne mogu otvoriti čep prostora za sol. kužim da je zg voda tvrda i da joj treba sol za omekšavanje vode.
    ne bi smjelo biti problema ako par dana pokrenem program bez soli?
    dogodilo mi se već par puta da ja napunim perilicu pa mi onda ona javi da nema soli i ja bih ipak pokrenula program, ali sad će se to vjerojatno dogoditi bar 5-6 puta, a ne bih htjela neku štetu.
    ok tek sad čitam s razumijevanjem ne, ne bi trebalo biti problema ako par puta ili par dana pokreneš ciklus i bez soli, bitno je da ti to nije uobičajena praksa

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ma ako je čep toliko zaglavljen, sol nije dugo stavljana.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    A možda ga je prošli put zavrnula nekako ukoso pa je zaglavio.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Stavljam svaki put kad mi se upali lampica, al zadnji put sam imala mušku ruku u kući pa je ona osvrnula i zavrnula poklopac.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je lampica tek nakon nekih 4 mjeseca signalizirala da nema više soli. Na prijašnjoj mašini isto tako, stvarno je dosta dugo vremena trebalo da se sol potroši.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stavljam svaki put kad mi se upali lampica, al zadnji put sam imala mušku ruku u kući pa je ona osvrnula i zavrnula poklopac.
    e tako ni ja nijednu teglu ne mogu otvoriti kad je moji muškarci zavrnu
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 12.03.2025. at 14:01

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovako bude i kod mene... Sad se više i ne trudim, nego samo izdajem nalog da treba sol ubaciti u suđericu

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako bude i kod mene... Sad se više i ne trudim, nego samo izdajem nalog da treba sol ubaciti u suđericu
    i ja bi, al kad mi nije muška ruka stalno na lokaciji )))
    taman naletio BM pa je njega dopalo sol riješena, ja sam sad malo nježnije zategla poklopac

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i ja bi, al kad mi nije muška ruka stalno na lokaciji )))
    taman naletio BM pa je njega dopalo sol riješena, ja sam sad malo nježnije zategla poklopac
    Ja sad češće koristim sinove za to, ne samo za sol nego i za ubacivanje suđa, puštanje suđerice i sl. (tko je zadnji za večerom - pušta suđericu, tko je prvi u kuhinji - vadi suđe i sprema). Dopadne i mene, ali više ne na redovnoj bazi. A poklopac soli nisam otvarala mhm možda godinu i pol. Otkad je nova suđerica kupljena nisam došla na red kraj trojice muških. Sva sreća da mašina sama javlja kad treba dodati sol i sjajilo, inače bi to i dalje bio moj posao, hehehe...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi imamo raspored, ja stavljam, kći vadi. tako smo obje zadovoljne sistematizacijom i količinom opranog suđa )))

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i mi imamo raspored, ja stavljam, kći vadi. tako smo obje zadovoljne sistematizacijom i količinom opranog suđa )))
    Odlično!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •