-
boli nas trbuščić!
Evo i nas s problemima... moj miš izgleda ima grčeve, ali ne one klasične kolike. Nakon obroka, a ponekad i pred kraj podoja cendra, zacrveni se, maše rukicama i nogicama. Ponekad to završi podrigivanjem, ponekad kakanjem, a ponekad dugim i glasnim prduckanjem, a sve to može biti i dulje vrijeme nakon jela, nakon što zaspi. Donekle pomaže kad ga podignem na rame, a masaža trbuščića dosad nije pomogla. Osim toga, zadnjih nekoliko dana ima zelenu kakicu – ali samo onu zadnju navečer. Preko dana i noću ima cca 4 normalne zlatnožute stolice, koža i okice su ok, raste naočigled, pa mislim da nije gladan. Po onome što sam čitala, problem bi mogao biti jaki let-down? Nisam primijetila da se zagrcava na početku podoja, a dok dojimo iz druge dojke zna iscuriti par kapi. I još nešto – zadnja dva dana stalno je na cici, između podoja najčešće prođe pola sata ili manje. Osim toga, ne želi se skinuti sa cice i više od pola sata, iako većinu vremena ne jede. To me podsjeća na situaciju s otprilike dva tjedna koju sam pripisala skoku u rastu, ali on sad ima mjesec dana, pa mi je to čudno. Inače jede svakih sat – sat i pol, a par puta dnevno spava dva-tri sata.
Ufff, recite što sam zaboravila napisati... malkice sam umorna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma