Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Klaićeva ili Rebro

Datum pristupanja
    Apr 2025

Početno Klaićeva ili Rebro

Dijete mi ima trombocitopeniju zbog čega smo već par puta bili u bolnici u Vinogradskoj. Tamo sada više nemaju hematologa pa tražimo kamo dalje?
    U principu me zanima koja bolnica je bolja za ostanak s djetetom, koja daje cjelodvnevne posjete i ostanak, gdje su sestre ljubaznije itd itd.
    Dobar hematolog je plus.
    Hvala!

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne znam kolko je dijete staro, meni su sa sinom tad 1 mj starim dali da ostanem pored njega u Klaićevoj. Sestre su ok ko i svud drugde.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni recimo tada (prije 11.g.) u Klaićevoj nisu dozvolili da budem pored djeteta koje je tada imalo osam mjeseci i zbog hematoma na glavi trebala je ostati na promatranju.
    A nije bilo mogućnosti da nam daju apartman jer su svi zauzeti, i kada sam ja rekla ok, bit ću na stolcu pored djeteta jer je mala i dojim ju, doktor je rekao ne, to nije moguće.
    Tada sam potpisala da na vlastitu odgovornost idemo kući i nisam spavala cijelu noć jer sam kontrolirala jel diše itd, ali sam bila uz nju.
    U svome srcu sam znala da će biti sve ok, i bila sam mirna s odlukom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam ti odgovor na pitanja jer si meni ključno stavila na zadnje mjesto kao da je hematolog privjesak priče, a ne ključ. Moje dijete se liječi na Rebru, prezadovoljna sam s hematologom. Ostajanje s djetetom mislim da ne jer je to hematoonkologija, barem ja nisam ostajala, dijete je tad bilo školarac i ostalo joj je sve u dobroj uspomeni jer je organizirana nastava i bile su ljubazne sestre tamo gdje se leži, a i časna joj je bila legla. Sestra koja je na kontrolama je više "kontrolni tip", a ne "topli" tip. Sretno u odlukama i liječenju!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kuun prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete mi ima trombocitopeniju zbog čega smo već par puta bili u bolnici u Vinogradskoj. Tamo sada više nemaju hematologa pa tražimo kamo dalje?
    U principu me zanima koja bolnica je bolja za ostanak s djetetom, koja daje cjelodvnevne posjete i ostanak, gdje su sestre ljubaznije itd itd.
    Dobar hematolog je plus.
    Hvala!
    Jesi li provjerila kamo se prebacio hematolog iz Vinogradske? Ako je u mirovini - onda ništa... Ako je u nekoj drugoj bolnici, prebacite se tamo.

Inače, djeca su mi odrasla, ali dok su bili mali imali smo otprilike jednako dobra iskustva i iz Klaićeve i sa Rebra. U Klaićevoj mi nisu dali da ostanem s djetetom, ali imao je tada već 4 godine pa nije bilo kritično. Ni na Merkuru nisam mogla ostati, ali znam da oni imaju hematologiju i to dnevnu bolnicu i mislim da su napravili apartmane u međuvremenu, pa nude i tu uslugu (ali vjerujem da to nije lako dobiti).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.05.2025. at 07:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •