Hvala na odgovorimaa..
Stresova fakat nije bilo, niti ikakvih promjena u odnosu na prethodni period dok je sve bilo okej.

sto se tice toga kako sam zakljucila da mu nije dovoljno - dojenje je trajalo bas kratko, brzo bi prestao (vjerovatno isfrustriran sto mora vise povuci), ali odmah bi stavljao ruke u usta i sisao prstice. Kad bih ja stisnula dojku nakon dojenja nista nije izlazilo, na izdajalicu 15ml max. Tih par dana nije ni podrigivao nakon dojenja, inace uvijek podrigne. I svaki 1/1ipo h kad bih ga stavila, zelio je dojiti.
I da, ovu noc kad sam krenula sa power pumping poslije dojenja sam mu probala dati i moje izdojeno mlijeko(koje je bilo zaledjeno) i popio je 60ml.
I nekako generalno mi je izgledao kao da ima manjak energije(sto je mozda bilo i subjektivno)
Jedino sto je bilo pozitivno jeste da je imao dovoljan broj popisanih pelena.
Onda ova naredna 4 dana kad je mlijeko nadolazilo super, on je dojio na svaka 3h, krenuo je cak i da se okrece, nije sisao prstice i podrigivao je opet nakon jela. Zaista bih rekla da je bio neki skok u razvoju da se nije desilo ovo smanjenje ponovo