-
Strah od krvnog ugruška i/ili plućne embolije
Strah me da imam krvni ugrušak koji će me ubiti ili napraviti veliku štetu.Uglavnom imala sam bolove srednje jačine u lijevoj nozi s prednje strane s crvenilom i nekim osipom koji ne svrbi vec vise boli pa to ode i nekad opet dođe samo bol(bol je drugačija od one od upale mišića ili kad se udariš.Isto tako takvu dosta jaku bol imam i u lijevoj ruci koja je isto znala pocrvjeneti kao neki bolan osip.Imam male modrice i tu i tamo me zaboli ruka i noga ili neki drugi dio tijela.Modrice su zbilja male i imam ih možda 3 onako su žučkaste boje skoro da se i ne vide.Nekad me boli u ruci kao da me boli u venama.Imam 15 godina i znam da je rijetko dobit to ali nikad ne znaš.Dosta sam neaktivna i ležala sam dugo vremena zbog anksioznosti.Jedno vrijeme sam imala jako visoke orkucaje ali su prošli,nalazi srca uredni.Tlak mi je znao biti nizak al sad u urednim vrijednostima.Ne znam dal kisik u krvi ima veze s tim ali bio je prekjučer 100%(razina kisika u krvi) a inače ne pada ispod 95%.Cijelo vrijeme ležim sl ne vjerujem da bi me tako bolilo na taj način.Malo teže dišem i sve ali vjerojatno zbog anksioznosti i straha od svih bolesti(hipohondar sam).Strah me da će mi ako ugrušak imam doć u pluća i izazvat emboliju.Imam piskanje dok dišem već dva dana ali pijem Helex 0.5 pa piše i to kao nuspojava pa se nadam da je od toga.Boli me općenito lijeva strana većinom i leđa i lopatica.Nekad me “bole vene” i na desnoj ruci.Mogu li bolovi biti od anskioznosti i je li rijetko da imam ugrušak?
-
Postupi kako smo ti savjetovali na drugoj temi.
-
Trebaš otići kod odgovarajućeg specijalista . a najprije kod obiteljskog liječnika .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma