Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Cica kao varalica da ili ne i zašto

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Cica kao varalica da ili ne i zašto

U borbi između dojenja i formule konačno je pobijedila flašica i moj sin više ne pije moje mlijeko (osim gutljaj-dva noću ili prije spavanja).
    Kakva su vaša iskustva i trebam li to podržati ili ne?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije mi bas jasno sto pitas. :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pita da li da daje cicu za uspavljivanje, bez prehrambenih pretenzija. A ja ti mislim da ako nastaviš davati adaptirano da će ti on uskoro odbaciti cicu uopće. Možda da razmisliš o relaktaciji ipak?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ili čaša?didaktička.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Re: Cica kao varalica da ili ne i zašto

Citiraj asfo prvotno napisa
    Kakva su vaša iskustva i trebam li to podržati ili ne?
    Pitanje je samo sto hoces.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

..ili samo dojka? Dojka ti je adut u rukavu ako se razbole, zato je njeguj na štetu boci. Izanaliziraj koliko su životne okolnosti utjecale na to da bočica prevagne, pa vidi gdje si i odluči. U doba vručina pije se više i naravno radije ono što brže uteži žeđ količinski.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Relaktaciju sam pokušala, ali nisam uspjela. Zato sada služi samo za smirenje.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi samo postavila pitanje na koje si nacine pokusavala relaktaciju? moguce je da si imala krive informacije pa da zato nije islo? cak i ako mlijeka skroz nestane, uz veeeliki trud i volju kod vecine zena je moguce uspostaviti laktaciju, iako to ide jako sporo.

a za ovo drugo, i nenutritivno dojenje jako puno vrijedi djetetu. sam osjecaj mamine blizine mu puno znaci, a i njegova potreba za sisanjem je jos uvijek dosta velika. znaci, podrzavam u potpunosti .

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj dorena prvotno napisa
    a za ovo drugo, i nenutritivno dojenje jako puno vrijedi djetetu. sam osjecaj mamine blizine mu puno znaci, a i njegova potreba za sisanjem je jos uvijek dosta velika. znaci, podrzavam u potpunosti .
    Potpisujem i još bih dodala da osim utjehe se "potkrade" i koja dragocjena kapljica majčinog mlijeka

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

U vezi relaktacije, zvala sam SOS i razgovarala, nisam probala jedino sa cjevčicom.

Zapravo sam tu htjela postaviti još jedno pitanje - kad me sinko uhvati za cicu, bradavica je unutra, jezik se vidi pa pretpostavljam da dobro uhvati i kada mu vadim cicu van iz usta (mali prst u kut usana) čuje se cmok (kao vakuum je napravio).
    Ja imam filing da on cicu samo žvaćka jer ne guta, ne osjećam da mlijeko ide van, a ja poslije mogu još malo nekada špricnuti ili nakapati. Tako je već neko vrijeme.
    Da li to znači da je on odustao i kako da mu objasnim da treba vući?

Da ja njega cuclam za palac :/ [/b]

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

e baš sam zbrčkano to sve napisala :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •