smiju li se helex 0,5 i zoloft 50mg uzimati u isto vrijeme dok zoloft ne pocne djelovati jer mu treba par tjedana,psihijatrica nije tocno naglasila
smiju li se helex 0,5 i zoloft 50mg uzimati u isto vrijeme dok zoloft ne pocne djelovati jer mu treba par tjedana,psihijatrica nije tocno naglasila
Liječnik opće prakse ti nije dostupan za ova pitanja? Moš mislit kako će ti "Roda Borg" znat odgovorit.... Držmim palčeve da ti navrati netko ako si u nekom malom gradu gdje je jako teško do LOM-a. Mislim da se nemaš što sramit, sve je već jasno, vidiš da je tu ženama jasno s čim se boriš. U smislu da nemaš potrebu imat srama pred LOM-om.
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.07.2025. at 19:53
Nadam se da se ne "igraš" s googlom i chatom, oni su ti za tvoju dg tek bombe potencijalne.... simptomi multiple svima iskaču. Telefon u ruke i zovi LOM-a pls. Ili nek zove neko tvoj blizak ako nisi u stanju. Sretno!
Nemoj ić na gugl il sačuvaj bože chatgpt (to čudo još uvijek misli da smo mi u kunama). Prema guglu ja sam već mrtva i pokopana. Svakako odi kod liječnika i tamo pitaj ova pitanja.
hvala
Helex se daje iz razloga dok ne proradi ad,poslije će ti ga smanjivati.
helex pijem os prije samo sad ma jw puta na dan dok ne prodjeluje zoloft