Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Air fryer i parna postaja

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Air fryer i parna postaja

Dakle u potrazi sam za oboje pa me zanima sta trebam gledati za oboje.
    Znaci za fritezu me zanima sto je bitno da se moze pripremiti obrok za dvoje tipa meso i prilog. I da je neka razumna cijena.
    A za parnu postaju isto tako sta je bitno ...zapravo kolika zapremnina za vodu te da dobro pegla i da se ne štopa. A ok i ak se zastopa pa ju ja moram ocistiti.
    I naravno da je neka ok cijena.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Airfryer
    Imala sam onaj prvi od Tefala i on mi je bio onako ok za pommes frites ali premala zapremnina i trebalo mu je 45 minuta da se ispeče. I onda su mi počele iskakati reklame za Philipsov airfryer, najnoviji, najveći i najskuplji. I nisam uspjela odoljeti. Ima aplikaciju s receptima, ima termometar za pečenje mesa (mislim da drugi to baš i nemaju), ima automatske postavke prema količini... Nije prevelik čak ni za jednu osobu, u tom slučaju sve bude brže gotovo. Npr. Stavim pommes frites, a na njega ćevape i bude gotovo za 15 minuta. Za dvije osobe to bude i 25 minuta. Za tri osobe ne bi stalo i jedno i drugo nego samo pommes frites. U njemu pečem i meso, kruh, sve kao u pećnici. Minus je što se dodaci kupuju odvojeno pa 22u1 imaš tek kad iskeširaš još poprilično novca. Može se kupiti dodatak za pizzu, grill, posuda za gulaš, etažer za peći u dva nivoa...
    Eto, nisam požalila osim što još uvijek nisam kupila barem taj etažer da mogu ispeći ćevape za cijelu obitelj odjednom.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Prvo kupila neki u Lidlu pa zamijenila s mamom za njezin veći od Gorenja. Unutra pečem meso, pomfrit, krumpir, pizzu, ćevape. Frajera koristim za nešto na brzinu i manje količine mesa, tipa za neku salatu(pileća prsa).
    Parna postaja, trenutno ih imam dvije, tefalovu staru pa sigurno sedam godina, slučajno ju kupila na nekom sniženju u emmezeti i evo još radi. Nedavno sam dobila na poklon Gorenje parnu postaju, uz kupnju sušilice pa eto sada koristim i nju.
    https://hr.gorenje.com/proizvodi/dom...00000000896831

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cocolina zanima me jel ti se kada zastopa parna postaja?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Cocolina zanima me jel ti se kada zastopa parna postaja?
    ne, u početku sam koristila destiliranu ali sada koristim samo iz pipe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •