Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Klaiceva -cjelodnevni smjestaj roditelja uz bebu

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno Klaiceva -cjelodnevni smjestaj roditelja uz bebu

Molim iskustva o cjelodnevnom smjestaju roditelja/mame uz bebu u klaicevoj.Beba ima 9 mj,ostat cemo 10 dana.
    Kolko dugo moze suprug biti kad dodevu posjet? Kakve su sestre? Koliko mama je u sobi?Dal se ima kam sa stvarima u sobi
    Dal ima posebma prostorija za kupati bebu i sl..Opcenito neke tips and tricks..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Najbolje je da pitaš koja su trenutno pravila jer se mijenjaju ovisno jel ima kakvih Viroza, gripa...
    Jeli beba u dječjoj sobi? , a ti u sobi za majke ili ste zajedno u sobi?
    Kad sam ja tamo bila , uz dijete je smjela biti samo jedna osoba

, pitaj
    I
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.02.2026. at 22:49

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni su dali samo fotelju koja se mogla rastegnuti u krevet, sestre su kako koja, sve ostalo se moglo u bitnom promijeniti u 9 g otkad sam bila tamo sa sinom.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje je da pitaš koja su trenutno pravila jer se mijenjaju ovisno jel ima kakvih Viroza, gripa...
    Jeli beba u dječjoj sobi? , a ti u sobi za majke ili ste zajedno u sobi?
    Kad sam ja tamo bila , uz dijete je smjela biti samo jedna osoba

, pitaj
    I
    Pa nadam se da smo skupa u sobi,na drugo tesko da bi i pristala..

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

I da,u principu me zanima dal cu imat kam sa stvarima,dal svaka mama dobi barem ormaric il nesto jer znam da cu uzet svega vise,za svaki slucaj..

I dal su mozda u sobama djeca ono,od 6 mj pa do 10 godina,ili ipak ima nekog reda..

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne sjećam se da sam imala ormar za stvari, možda se to promijenilo. Moj sin je bio mj dana bili smo u sobi s djetetom od 1.5 g. Sumnjam da stave 10 g s 2 g. Bolje nazovi njih i pitaj sve ovo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Airad znači dijete ide na neki zahvat, kad znaš da ćete biti 10tak dana u bolnici, onda imaš i kontakt sestre gdje se trebaš javiti

Moja iskustva su stara, beba 3.5 tjedna u dječjoj sobi , ja s majkama kat može
    Drugo dijete na operaciji mandula u dječjoj sobi ona 2 godine cimer 10 , ali je bila samo jedan dan

Nazovi jer tvoj je vjerojatno specifičan slučaj

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme jelena.o, pa nemoj zeni davat nikakve info ako su ti stare 15-20 god.

Airad, ne znam zasto ti je toliko bitan ormaric, stvari mogu stajat i u koferu.
    Ima puno vaznijih stvari za brinut se dok si u bolnici.Ka bi defijitivno ponijela kofer a ne neku meku torbu (za svaki slucaj).

A na neka pitanja ti nitko ne moze odgovorit dok tamo ne dodjete npr. koliko je mama u sobi (to se moze mijenjat na dnevnoj bazi), kakve su sestre (ima ih svakakvih kao i u drugim profesijama, ovisi koje vas zapadnu).

Sretno vam!

Nazovi Odjel kako su ti rekle cure i pitaj sto te zanima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S druge strane Lili , ja sam joj prva rekla da se informira na odjelu gdje treba ići

U svakom slučaju sretno vam , bez obzira na smještaj!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma sve 5, ali ako pricas o odvojenim.sobama za majku i dijete majci s malom bebom onda naglasis da pricas o iskustvu otprije 15-20god koje uopce nema veze s danasnjim stanjem.
    Samo to.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

svakako nazovi odjel. pitanje za ormariće je posve smisleno. postoje odjeli gdje ne smiješ imati kufer koji stoji na podu ispod kreveta već sve mora stati u ormarić. ja sam bila u više bolnica i više odjela i ako ne znaš veličiu ormarića zapravo je bolje imati više manjih torbi koje možeš smjestiti u uske ormariće.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam za sobe gdje su mame i djeca, ali kćer je bila na ortopediji pred cca 1,5 god. U sobi su bile njih 4 srednjoškolke. Sve su morale držati u ormarićima. Ništa (baš ništa) nije smjelo bit oko kreveta. Torbu sam morala uzeti doma. Na tom odjelu, sestre su bile super. Cure iz sobe su ih jako hvalile.
    Ali kao što su ti već gore napisale cure, najbolje je nazvati odjel i vidjeti što oni kažu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Upravo tako roba o higijena idu u ormaric, a ako ga nema u kofer.

U slucaju ormarica, muz preuzme kofer/torbu i odnese doma i vrati na dan otpusta iz bolnice.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    svakako nazovi odjel. pitanje za ormariće je posve smisleno. postoje odjeli gdje ne smiješ imati kufer koji stoji na podu ispod kreveta već sve mora stati u ormarić. ja sam bila u više bolnica i više odjela i ako ne znaš veličiu ormarića zapravo je bolje imati više manjih torbi koje možeš smjestiti u uske ormariće.
    I ja mislim da je smisleno pogotovo jer se nakupi stvari,od baby voda,flasica,kasica,baby brezze aparat,moje higijene,pa njezine i sl.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Airad prvotno napisa Vidi poruku
    I ja mislim da je smisleno pogotovo jer se nakupi stvari,od baby voda,flasica,kasica,baby brezze aparat,moje higijene,pa njezine i sl.
    Kad ideš u bolnicu moraš minimizirati količinu stvari. Nema "nakupljanja". Kud bi oni u bolnici došli da im svi iimaju oko kreveta hrpu stvari?! Kako bi mogli raditi svoj posao?
    Baš iz tog razloga nazovi odjel i pitaj što je nužno da poneseš svoje i za dijete i za sebe, a što imaju oni u bolnici.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slazem se s Tefil.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nadam se da je danas bolje stanje u bolnicama što se tiče boravka roditelja uz djecu. Bebi ne možeš objasniti "mama će doći ujutro". Jedan od mojih najvećih strahova kad su mi djeca bila mala je bio da ću ih morati ostaviti same u bolnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •