sa 'jesenskih beba' je letjela jaginamamica, pa joj se javi ako hoces. a sto se tice lijekova, mislim da ti je najbolje nazvati avio kompaniju tj. zracnu luku i provjeriti sa njima. cula sam da su nesto govorili da ce za lijekove trebati izjava lijecnika ili nesto slicno tome.

Odgovori s citatom
. Najviše me brine kako će izdržati tako dug put. Inače je dobar na dužim auto-relacijama pa se nadam najboljem (najduži put nam je bio do Venecije i nazad i to u istom danu). A što si ti nosila od dječje hrane. **** kašice? On je već veliki dečko, misliš da će mu to biti dosta? Nadam se da bude? A što nude u avionu za klince? Ono što nude odraslima nije baš nešto što bi htjela da moje dijete jede.
. Nemoj zaboravit ponijet neku dekicu u avion, zna biti prohladno od ventilacije. i... ugodan let!

) i dobijes neki relativno nespretni pojas koji se zakaci za tvoj pojas i onda ga s tim zavezes oko struka. malo nezgodno, ali bolje ista nego nista
ili da bebaca nosim u kosari koja su dosla s kolicima i bila su nam do sada bila velika pomoc.
).
, a gore neku trenerkicu, gornji dio na patent pa lako i brzo skines. Jos ako gornji dio ima i kapuljacu, super.