-
Meni to ovako napisano izgleda kao "vrbovanje" mladih jos neizgradjenih osoba.
I opcenito to silno virtualno druzenje bez obzira na povod i temu, meni je oduvijek bilo totalni nonsense, pa to nema veze sa stvarnim zivotom.
To nije ni druzenje, to je jedna velika 0.
Ko ovo kad igraju igrice s nepoznatim ljudima on line...ili sam ja konzerva ili je svijet otisao na kvasinu.
Nema tu pravog soc.kontakta i razvoja soc.vjestina, komunikacije, govora tijela...to je samo bijeg od stvarnosti i potreba za pripadanjem (uz raznorazna ostala pomodarstva danas).
Ja mislim da ne smijem tu napisat kako bih se ja postavila kao roditelj al ajmo hint: imala bih neki fake nickname i prikljicila se toj grupi, posebno toj gdje je taj stariji iskusni trans "mentor".
Kad vec nije bilo nadzora prije, onda barem sad malo u izvid situacije. I ne, ne mislim da je to zadiranje u intimu djeteta nego zastita i nadzor, kad je vec propustena kontrola nad netom u pocetku.
S tim da nisam informaticki potkovana za te moderne novotarije, pa bih trebala i neciju pomoc 
Vjerujem da vam je jako tesko jer imate osjecaj da se sve dogadja van vase, a pod tudjom kontrolom (i utjecajem).
Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.05.2026. at 23:23
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma