cao svima.vec dugo citam rodu,ali je ovo prvi put da se javim.
termin poroda mi je za 2dana.prije 7dana sam imala regularne trudove svakih 5min punih 6sati(bol minimalna,kao kad imas mens.)poslje sam prestala brojati.tokom noci me drzalo idalje,bol je bila jaca,mislila sam to je to,ali sam bila totalno izmorena od predhodnog dana i prespavala sam(manje -vise).ujutro je sve prestalo.
prije 2dana sam bila na pregledu.dr.ica mi je rekla da je grlic materice skroz stanjen i da bi mogl amalo krvariti jer ga je dirnula.krvi nije bilo bas malo,bar z amoj pojam rijeci"malo",ali bitno je to da su kontrakcije opet pocele,svako 5min.i tako cijeli dan i cijelu noc,ali i dalje je bol bila ista kao prije 7dana.
sinoc mi se desilo isto,pocelo me boliti svake 3ipo-4min,i tako pola sata,zatim je preslo na svakih 5min,pa na 6,pa odjednom na 2min,ali kad zovnem u kliniku u kojoj cu se poroditi one kazu da to nije to ako ne boli jako...nocas,izmorena od jucerasnjeg dana sam spavala,probudio me pokoji trud,jutros opet nista.
stvarno mi nije jasno?!mislila sam da "sve znam" jer sam jako puno citala i informisala se,ali sto se vise blizi kraj sve mi je jasnije koliko je svako iskustvo individualno i koliko mi niko nemoze reci dali je pocelo ili sta se desava??? :?
meni se ovo praaaaavo uduljilo....postajem nervozna![]()

Odgovori s citatom
i da što prije ljubite svoje
Danas ujutro najnoviji nalaz jest taj da mi se vrh cerviksa pomaknuo :? Naime nije mi mogaao napraviti amnio niti provjeriti dal sam se otvorila jer se vrh cerviksa pomaknuo u stranu (prema lijevoj nozi) i ne moze doci do njega. Dal se to kome dogodilo i sto to znaci???
Kaze da vecu glupost u zivotu nije cuo. Naime doticnom doktoru na sv. duhu se ocito nije dalo raditi i bio je u zurbi - po obicaju, puna cekaonica trudnica koje cekaju po par sati i umjesto da si uzme minutu-dvije da pronadje vrh cerviksa, jednostavnije mu je bilo bubnuti da se pomaknuo, jer mi neuke trudnice ionako svemu vjerujemo!!!!
, sad sam na 40+6, sutra ulazimo u 41. Ako je to bio čep, ja ga imam za bar tri potencijalne rodilje.