-
Drage curke! Moja Nika je 25 mj i nemrem se prijaviti, ali mi je tak zal kaj nisam imala doma komp kad sam bila na porodiljnom i da dobim Vasu podrsku. Nika je od 7 mj na tuti i tocno sam znala jos od 4-5 mj kad treba kakati pa sad kad sam procitala ovu temu,i kad zapravo treba piskiti. I kad sam (na nagovor mame koja je i mene i brata stavila na tutu sa 6 mj) stavila N.na tutu, islo je super, i tako mi je zao sto nisam znala za bezpelenastvo i sto joj nisam ukinula pelenu. Naime, komentari okoline su onda jos bili svakakvi! Kak tak rano, mucis dijete...bla bla bla, nisam se dala i N. se od onda mozda 2-3 put pokakala u pelenu. Na skidanje dnevne sam se odlucila u ljeto 2006 s njenih 18 mj i islo je zbilja dobro i ko cucku mi je zal kaj nisam uspjela ranije, a dok nisam ovo procitala, mislila sam kak je N. turbo napredna po kakanju u tutu i pisanju
Kaj je najbolje, kak je prvi put sjela na tutu (sa 7 mj) skuzila sam da tocno obavlja sve u tutu, samo da sam je bolje osluskivala i stavljala odma nakon budjenja i slicno, mi bi odavno bili bez njih. Ovo mi je tako divan poticaj i spoznaja da nisam sama (sto Vam reci o komentarima ljudi u parku, u gradu, na ulici, kad sam s njenih 18 mj znala hodat s tutom, al se nisam obazirala, zato sam sretala majke s klincima prek 3 g s pelenom), i kak planiramo novu trudnocu, sigurna sam da cu probati s ovom metodom jer je tako prirodna. Meni su se smijali kaj N.stavljam prosječno 4-5 put na tutu (od 7 mj), kak gubim vrijeme i slicno,a meni su ti trenuci bili jos dragocjeniji zbog vremena s njom, pricale smo, maziile se, čitale slikovnice..... Meni je to ond aizgledalo ko velika zrtva jer treba vremena i strpljenja za tako nesto, al sam to radila bez teskoce i gundanja, sad vidim da zaostajem za Vama debelo!!! Pozdrav svima, odusevile ste me, e koji ste mi poticaj dale!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma