... cure , imate li problema sa viškom kilograma i kao ga /ih rješavate ?
Ja sam u zadnju godinu dana odradila dvije stimulacije i četiri ET ... sa nekih 55 kg došla sam na 65 i ne mogu dolje ni uz izgladnjavanje u kombinaciji sa vježbanjem ... ništa mi ne pomaže imam osjećaj da voda deblja ... totalni mi je mrak ovo ljeto ,nikad nisam bila debela a sad "kipi na sve strane ...![]()
... Jukić bi mi poslije svakog pokušaja govorio "skidaj kile" a dobila bih možda dva- tri kila ... mogu mislit šta bi rekao da me sada vidi![]()

Odgovori s citatom

Pa meni je ovo prva stimulacija (sem Klomifena koj sam pila zimus)! A u nju sam usla poprilicno debeljuskasta (bar po mojim mjerilima, iako mi mnogi kazu da imam malcice viska ali nista strasno) Istina da sam skinula 14 kg od prosle jeseni (i vratila 5 , smrc), ali ja mislim da treba da skinem jos 10, ili bar 8.
) hipotireozi za koju u to vrijeme nisam ni znala. Takodjer je susta istina da sam te kile uspjela skinuti tek kad sam TSH terapijom dovela na normalu. Skoro sav visak koji mi je ostao je u nogama i rukama, sto po meni isto ukazuje na usporenu stitnjacu. Stomak mi se dosta fino izravnao (mada moze jos)
u meni...
Smeta mi "samo" celulit, grozne li pojave. Pa da vas pitam, mene je cijelo ovo vrijeme strah koristiti kreme protiv celulita, da ne naškode bebi (koje nema). Inače sam koristila crio-gel od Collistara, a rado bi nastavila i tu borbu.