Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Distoni sindrom hipotonija

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Distoni sindrom hipotonija

Htjela bih podijeliti jedno ruzno iskustvo koje još uvijek prozivljavam s vama. Mozda to pomogne nekim drugim mamama koje se nadju u sličnoj situaciji. Mojem bembu je dijagnosticirana hipotonija, što znači u doslovnom prijevodu mlitavost mišića. Odvela sam ga kod fizijatrice u Klaicevoj koja mu je to dijagnosticirala na osnovu 5 min. promatranja, zato što nije htio primiti njihove igračke, te se na njezinu inicijativu nije htio okrenuti na bok. Istina je da bembo kod kuće prima igračke, te kada je dobre volje i kada ga nešto zaista zanima on će se okrenuti kako god on zeli. Ona je očekivala od njega da u dobi od 3 mjeseca on u potrbušnom polozaju već prima igračke, te se čudila i inzistirala da vjezbamo MINIMALNO 5 puta na dan. Kad izračunam da moj bembo malo odspava, da se nakon cickanja mora podrignuti, ne znam gdje da nadjem vremena za tih 5 puta, tako da ja s njim vjezbam 3 puta na dan. Vjezbe su korisne za svaku bebu, ali s ovim postom zelim samo reci mamama da se ne ustrase odmah na njihovu dijagnozu, nego da slušaju svoj instinkt, jer vi ste s tim djetetom 24h i već bi primijetile da nešto nije u redu s njim.[/u]

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Joj,ta fizijatrica u Klaićevoj mi je koma!
    Mi smo išli tamo radi Rokovog izvijanja i primila nas je onak totalno nezainteresirano,samo ga pogledala i u roku 3 min izrecitirala koje vježbe da radimo s njim.
    Drugi put isto tako nije htio niti primit igračku, niti se okrenut dobrih 10 min. Već sam vidjela kak će mi napisat da zaostaje u razvoju, a onda je on pokazao šta sve zna pa je ostala lagano iznenađena. Sada ima 8 mj, okreće se ko lud, puže već 3 mj, diže se na noge, stoji i pokušava hodati.
    Mislim da u njenom pristupu fali ljubavi prema djeci i svom poslu i da to klinci odmah osjete. Zato ne žele surađivat.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala bogu Annie što si potvrdila ono što ja cijelo vrijeme govorim mojima, vjerojatno su već pomislili da izmišljam. Mislim da si potpuno u pravu fali joj ljubav a vjerojatno i iskustvo, jer čini mi se vrlo mlada, pa mislim da nema svoju djecu, jer tko god ima osjećaja za djecu ne bi se ovako ponašao. Inače mi idemo jednom mjesečno na fizijatrijske vježbe isto u Klaićevoj kod tete Goge, mlade ženskice koja zna s Markom i koja ga kuži. On je inače vrlo oprezna beba, i treba mu malo vremena da se oslobodi, u početku ona malo popriča s njim i onda ga nitko više ne može zaustaviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •