Citiraj ruby prvotno napisa
Naravno da je TO reklama, ali financijsku korist nemaš ti nego onaj čiji je proizvod, osim ako te on plaća. Kužiš? Radiš nekome reklamu besplatno!
I naravno da je odluka i odgovornost na tebi i da nećeš uzeti nešto što ne želiš, ali kad na proizvodu piše jedno (pričam o vitaminima i folnoj kiselini),a unutra je nešto drugo ili toga uopće nema, onda to već postaje opasno.
......
Zato mislim da nije dobro reklamirati stručno neprovjerene proizvode.
Ruby, ja mislim da ti brkaš neke pojmove, jedno je besplatna reklama, a drugo je loš proizvod (ako je loš).
Mogla si otvoriti topic pod naslovom "Prenatal", pa im onda napravit antireklamu, iznjet iskustvo tvoje prijateljice, tvoja razmišljanja, opažanja, zaključke...pa bi rasprava krenula u drugom smjeru.

Govoriti o reklamiranju bez profita pri razmjeni iskustava, nema smisla. Opet ću ti navest primjer; ideš negdje u posjetu i nosiš bombonjeru, naravno uzmeš Bajaderu. Tvoji prijatelji je probaju i oduševe se i od tada je kupuju. Tko je Bajaderu izreklamirao.. ti. Reklama (plačena na tv-u, časopisu) za Bajaderu ne postoji.