Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: STRIJE UPOMOĆ

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno STRIJE UPOMOĆ

Drage moje molim Vas da mi netko preporuči dobru kremu protiv strija nakon dvije trudnoće nisam u mogućnosti ići na more u dvodjelnom kupaćem zbog strija na trbuhu

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moram te razočarati: strije se neće povući od kreme! Možeš pokušati mazati ali ne očekuj nikakve čudesne rezultate tako da, po meni, svejedno je koju kremu koristiš!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imaš dosta o strijama na problemima u trudnoći,ali i ja te moram razočarati,čudesna krema ne postoji :/

Eowyn avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mustelina krema protiv strija i losion za kožu trbuha poslije poroda. i jedno i drugo izvrsno i jako skupo. moje su strije sasvim pobijelile, a dobila sam ih u zadnjem tjednu i to ljubičaste!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i moje su pobijelile i smanjile s vremenom se a bile uglavnom ljubicaste...
    bez ikakve kreme...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

strije uvijek kad nastanu budu ljubičaste,jedino što s vremenom posvijetle.
    mustelina krema,tj.double action serum ima najbolje djelovanje čim strije nastanu,dakle dok su još ljubičaste.
    sad jel to učinkovito ili nije, ne znam.
    al sam negdje tu na nekom topiku o strijama pročitala o nekom preparatu(decleor,ako se ne varam) koji je jako skup, ali navodno djeluje i na stare strije.

STRUDLIC

Početno

imam strije, i mazala sam s mustelom tijekom trudnoće i poslije. no ništa. one su još tu. ali moram se pohvalit da ih sunce dosta liječi i trebaš piti vitamim e, on pomaže pri obnovi kože. pijem ga već mj i pol i mogu reći da mi trbuh bolje izgleda.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj STRUDLIC prvotno napisa
    imam strije, i mazala sam s mustelom tijekom trudnoće i poslije. no ništa. one su još tu. ali moram se pohvalit da ih sunce dosta liječi i trebaš piti vitamim e, on pomaže pri obnovi kože. pijem ga već mj i pol i mogu reći da mi trbuh bolje izgleda.
    ja sam se u tokom obje trudnoće mazala sa Vichyevom kremom protiv strija, nisam dobila niti jednu jedinu, a neke starije strije koje imam na bokovima, više nisu tako uočljive. strije dok su još ljubičaste, možeš djelomično "ubiti", kad pobijele, kasno... :/

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čula sam za neku ludu metodu, tzv. "green-peel". Radi se o biljnoj pomadi koja uzrokuje totalno ljuštenje kože i njezinu regeneraciju.
    Razmišljam o tom tretmanu na jesen, kad prestanem ići na jako sunce, budući da imam dosta široke pore na licu.
    Vidjela sam neke slike trbuha sa strijama "prije i poslije" i ne mogu vjerovati kako to izgleda, premda ne mogu reći je li to zbilja toliko učinkovito.

Pogledajte si na stranici Green Peel.

Kod nas ima neka teta u Karlovcu koja radi s tim preparatima pa ću je nazvati na jesen.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Josa prvotno napisa
    Citiraj STRUDLIC prvotno napisa
    ja sam se u tokom obje trudnoće mazala sa Vichyevom kremom protiv strija, nisam dobila niti jednu jedinu, a neke starije strije koje imam na bokovima, više nisu tako uočljive. strije dok su još ljubičaste, možeš djelomično "ubiti", kad pobijele, kasno... :/
    to nema veze s kremom.za strije je prirodno da s vremenom posvijetle.

u 1. trudnoći sam se mazala s kremom i dobila ih na cicama.dakle,dobila sam ih tam gdje mi je bilo suđeno bez obzira na kremu.

u ostalim trudnoćama se nisam mazala i nisam dobila više ni jednu.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Da ne otvaram novi topic... Koliko vremena otprilike treba da strije posvijetle? I ja sam popucala ko zrela lubenica, ne znam kakva ću biti do kraja trudnoće, ali ovo izgleda prestrašno...

anica55

Početno

rodila sam prije 4 ipol mj. u zadnjem tjednu trudnoće su se počele pojavljivati ljubičaste strije. nemam ih baš puno. neki dan sam primjetila da su dosta izblijedile, nadam se da će još.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam u trudnoći dobila strije na prsima (iako sam već imala mnoge još od puberteta). Meni su izblijedile za 4-5 mjeseci, ali uvijek se ražalostim na pogled ne njih. Na žalost, strije izblijede, ali ne nestanu...
    Sva sreća da ih nisam dobila po trbuhu...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam se od poćetka trudnoće mazala samo parafinskim uljem i to obilno, cice, trbuh, guzu i bokove, navećer bi bila ko riba spremna za gradele, ali bilo je učinkovito jer imam samo dvije male strijice ispod pupka koje se više ni ne vide od kad mi se trbuh smanjio.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A dal netko ima iskustva s vishijevom kremom protiv strija?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam u 37 tjednu i od početka isključivo koristim bademovo ulje ujutro i naveče, za sada uopće nemam strija. E sad da li je to genetika ili ulje, ne znam. Na +12 kg sam.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo ja sam isprobala chiccovu kremu protiv strija i jednom dnevno bademovo ulje
    Rezultat: nema strija (je li do kože ili do krema, neznam)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

afrodita ima dobru kremu protiv strija - za prevenciju ali i postojeće jer ima neki sastojak koji ujednačava boju kože s bojom strija.
    druga mogućnost (trajna i stopostotna) - lasersko uklanjanje - skupo ali tko si može priuštiti...

usput imam pitanjce - kad su vam se strije pojavile - u kojem mjesecu? ja sam sad u sedmom...ako ih još nisam dobila dal postoji mogućnost da se ni ne jave (dajBože da ne!) ?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj k2007 prvotno napisa
    usput imam pitanjce - kad su vam se strije pojavile - u kojem mjesecu? ja sam sad u sedmom...ako ih još nisam dobila dal postoji mogućnost da se ni ne jave (dajBože da ne!) ?
    Nama je sad na predavanju ginic rekao da se strije ne mogu nikako rijesiti. Iako se vjerojatno tijekom godina ta koza malo "popravi".
    Ja sam bila uvjerena da neću popucati jer imam uzasno elastičnu kožu i rastezljivu, ali mi je trbuh toliko otišao u špic da sam jednog dana pogledala u ogledalo i vidjela paukovu mrežu strija. Popucala sam skroz slijeva na desno i odozgo prema dolje. To je bilo pred kraj osmog mjeseca trudnoće- dakle imaš šanse još popucati. I još su neke ružne ljubičaste i široke, ali baš me briga.
    Neke moje prije su popucale tek na porodu, ali to je puno manje.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mažem se od 3.mj trudnoće svaki dan bademovim uljem, rezultat =niti jedna strija a za dva dana termin 8)

Mene zanima da li bi se trebala mazati i nakon poroda jer se ipak koža vraća na mjesto....?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Mažem se od 3.mj trudnoće svaki dan bademovim uljem, rezultat =niti jedna strija a za dva dana termin 8)

Mene zanima da li bi se trebala mazati i nakon poroda jer se ipak koža vraća na mjesto....?
    OBAVEZNO
    ja sam bila lijena pa mi ostale dvije, a kada rodis vidjeti ces ih jos (ja kada rodilanisam mogla vjerovati koliko sam jos popucala a nije se vidjelo zbog nategnute koze), ali te se odmah povlace povlacenjem koze

MAZATI SE I MAZATI SE nema veze koja krema ili ulje samo se mazi(meni je super sanosan (28 kn i ima ih navodno u getrou)

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala ti loo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u ilici dobili aparat za otklanjanje strija
    tamo sam i ja išla na anticelulitne tretmane(od tamo mi i nick jer su svi drugi bili zauzeti
    navodno da je jako dobar
    sad uskoro i ja planiram

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

aparat za otklanjanje strija jesi bila je li pomogne joj meni su grozne ufff

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najbolje pomazu biljna ulja divlje ruze, psenicnih klica, te macerati kantariona i centelle asiatice, sa etericnim uljima sjemena mrkve, ruzmarina verbenona, palmarose, spanjolske lavande (ruzmarin verbenon i s. lavanda ne u trudnoci i za vrijeme dojenja).

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Gdje se mogu nabaviti i koje je po tebi najpouzdanije svjesna sam da neće zauvijek nestati al da bar budu malo nevidljive

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja se od poćetka mažem sa bademovim uljem i chicco kremom 2X dnevno,ali UZALUD. Sva sam popucala,puna sam strija.
    Gadno izgleda,ali šta sad.
    Ipak mislim da je to genetika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •