a mogu ja nekaj pitati s nadom da ne bute odmah sve na mene graknule.....šta vas smeta ta reklama, tj. nije samo stvar u toj nego šta vas smetaju toliko određeni proizvodi i reklame za njih...(koliko sam skužio mislim da ne podupirete (kršitelj koda) i još neke).....vi propagirate i borite se za majčino mlijeko...odnosno ja to sve vidim ko dve reklame vi reklamirate svoj proizvod oni svoj...a na nama tj potrošačima je da odlučimo koji nam se više sviđa....nekako mi je glupo napadati ih i slati pisma i žalbe raznim urednicima različitih listova i buniti se na reklame, bez obzira radilo se tu o časopisu bebe ili ne......osim toga pa gdje bi molim vas lijepo i trebali reklamirati te stvari kao kajtijaznam..humane, (kršitelj koda)e i slične nadomjestke ako ne u takvim časopisima.....pa nisu baš sve žene u mogućnosti dojiti, dakle i takav proizvod nekome treba.

Između ostalog piše: Djeca koja su na prsima brže ogladne i češće traže jesti jer je majčino mlijeko probavljivije od drugih vrsta mlijeka i mliječnih formula. Gladno dijete ne može ni zaspati te je važno prije odlaska na počinak dati i kasni obrok.
Osim toga ne vidim (barem ne po ovome) da se tu poziva na prestanak dojenja i davanje umjetne hrane.....
dakle ko voli nek izvoli