Citiraj ronin prvotno napisa
A u našoj pedijatrijskoj čekaonici sve prepuno materijala (prospekata i plakata)od (kršitelj koda).
A naša pedijatrica se strogo zalagala za dojenje....pa šta joj bi? :?
A kako su samo perfidni...na početku kataloga kao treba samo dojiti,dojenje je najzdravije i najpogodnije za bebu i tako dalje sve divno krasno-a onda Ali ....što ako nemate dovoljno mlijeka....gladna beba,zelena stolica...plač i kuka...uzmite naše adaptirano i dodajte...samo mrvicu.
A znamo kud to vodi.
(jedošlo mi je da pokupim sve te prospekte i odnesem ih u kontejner ali čekaonica bila prepuna i mislim da bi me linčovali...ali budem čim mi se ukaže prilika)
SVI znaju da je majčino mlijeko najbolje, najzdravije, najprirodnije i najidealnije za našu bebu! A što s onim majkama koje uz sav trud uspiju dojiti nekih 6 mjeseci ili kraće, ili one koje piju ljekove za neke kronične bolesti i sl.? Treba li ih informirati koje mlijeko da daju svojoj djeci ili da ih hrane mlijekom iz tetrapaka i sličnim smečem!? Ili da traže svom djetetu "majku po mlijeku" kao što se davno prije redilo( bi li vi prvi dojili još jedno dijete koje nije vaše?)??? Ja sam dojila svoju djecu oko 6 mjeseci, super su napredovali, a nakon toga je mlijeko jednostavno "presušilo". I ŠTO DALJE??? Dukat, ZBREGOV, ili ipak adaptirano ?