-
Uh, baš je ne volim, jedino bi u autu stvarno bilo neizdrživo bez nje. U uredu - isto kao i sorcie - otvaram prozor ljeti da izdržim to hlađenje (reumatski problemi), oblačim se u tisuću slojeva, pa imam jednu kombinaciju za na posao (max temp. 23), a svlačim se u drugu kad izlazim iz ureda (nosim u torbi). Općenito, ne volim puhanje hladnog zraka (smeta mi - izaziva reum. probleme) - tako da ne volim ni ona moderna grijanja/ventiliranja i zimi po Cinestarovima i sličnim mjestima - ono kad tren puše toplo, pa tren hladno. Ma, ja sam neki supersenzor kao onaj lik iz Života na sjeveru koji je hodao u skafanderu. Tako ja. Ljetni niti ne idem u kino, nije mi gušt bit na plus 18 i oblačit se kao da idem skijat (čarape, džemperi, jakne). Čak se i muž žalio kad je išao u Sjevernu Ameriku ili u sve eventove koje organizira Microsoft - npr. u Barceloni - posebno usred ljeta pakira džempere i duge hlače da bi izdržao klimatizirane prostore. Iskreno, ja to ne razumijem, ali neko ne razumije da je meni gula na plus 30 i više. Hvala Bogu da smo MM i ja "temperaturno kompatibilni", ta mi je osobina vrlo bitna - da sam opet na "tržištu" za tražit para, biće bi u oglasu napisala "traži se muškarac da voli vruće" pa onda sve dalje. Dakle - klima u stanu - da (ali ona koja grije za premostit ako se u ZG-u temperatura u 6.-me spusti na plus 13, a nema grijanja, kao što se događalo prošlih godina), neka je gore u visinama pa da ne smeta po podu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma