Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Zločesti hematom,i srčeko još ne kuca???

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno Zločesti hematom,i srčeko još ne kuca???

Trudnoća je 6+5,prekjučer smečkasti iscjedak,jučer sam bila kod dr na pregledu,hematom je 3 puta veći od bebe,plod se jedva vidio,a otkucaja još nema,iskreno po mojem,ovulacija mi je rano,ciklusi 24-26 dana,već su se trebali vidjeti.Danas sluz sa svježom krvi,samo na toalet papiru,ništa me ne boli,pijem duphastone.Dali da čekam ili pravac bolnica.Napuhnuta sam ko lopta?Iskreno,je već trebalo kucati po ovulaciji!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Nitenaja prvotno napisa Vidi poruku
    Trudnoća je 6+5,prekjučer smečkasti iscjedak,jučer sam bila kod dr na pregledu,hematom je 3 puta veći od bebe,plod se jedva vidio,a otkucaja još nema,iskreno po mojem,ovulacija mi je rano,ciklusi 24-26 dana,već su se trebali vidjeti.Danas sluz sa svježom krvi,samo na toalet papiru,ništa me ne boli,pijem duphastone.Dali da čekam ili pravac bolnica.Napuhnuta sam ko lopta?Iskreno,je već trebalo kucati po ovulaciji!
    a što ti je točno doc i rekao? i da li si stoposto sigurna da ti je ovulacija bila ranije...vezano za svježu krv ja bih za svaki slučaj nazvala doc i pitala..radi svojeg mira...

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Rekao je u slučaju krvarenja i bolova doći odmah.Znam datum nezaštičenog odnosa,i zato me muči što se otkucaji ne vide,odnosno tako mali plod da ga je jedva vidio.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Nitenaja prvotno napisa Vidi poruku
    Rekao je u slučaju krvarenja i bolova doći odmah.Znam datum nezaštičenog odnosa,i zato me muči što se otkucaji ne vide,odnosno tako mali plod da ga je jedva vidio.
    ako ti je doc rekao da se odmah javiš onda tako i napravi..držim ti fige i želim sve najbolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •