-
Cao cure,
Nisam se javljala zadnjih 10 dana, nesto me komp zezao pa se nisam ni konektovala...
U medjuvremenu puno se toga desilo:
04 jula sam imala punkciju: dobili smo 6 vrlo dobrih js, ali na zalost zbog loseg spermograma oplodila se samo jedna.
07 jula je vracen embrion, kako je dr rekao vrlo dobrog kvaliteta :D i ...sad cekamo..... do petka....tada test, pa cemo vidjeti ......
do tada
A kako je protekao cijeli postupak: sve je bilo super! Ama bas sve. Niti jedne najmanje zamjerke nemam na osoblje u Sg.
No, kad sam dosla kod primarne gin u DZ da otvorim bolovanje: Opet shock! Posto je u medjuvremenu nesto iskrslo u firmi niko nije mogao koristiti odmor iako je unapred bio odobren, te su mi rekli da ako bas moram da lezim neka otvorim bolovanje.
(dr mij je rekao strogo mirovanje 2 dana, jos 2 dana vise lezanja nego hodanja i do kraja tjedna da ne idem na posao). Dakle odem ja u DZ dan pred transfer jos sva u bunilu od punkcije. I dozivim novo ponizenje. Izj....bala me draga gin ko budalu, izvikala se na mene, i da sta sam ja kog vraga uopce isla u Madju kad to rade i na KCS (milion puta ?!?!?!?!). I da mi ne mogu priznati papire iz inozemstva te neka ih predam u fond zdrvastva na sluzbeni prevod sto traje oko mjesec do dva dana, potom ce mi naknadno dozvoliti da iskoristim slobodne dane na koje imam pravo (?!?!?!?!?!)
-kao da sam ja bolovanje trazila jer mi se nije isto radit a ne zato sto mi je dr podvukao strogo mirovanje, neizlaganje umoru, visokim temp.
A o tome kako mi se vrtilo od niskog tlaka, (nespavanja i anestezije) i da mi se sestra nije sjetila ponuditi jedinu stolicu u ordinaciji jer ju je ona za sebe zgrabila.....
Strahota i sramota prevelika: na kraju sam morala traziti vezu da kod dr opce prakse pod laznom dijagnozom otvorim 5 dana bolovanja!
Kako god, mi se nismo dali isprovocirati i lijepo smo se naodmarali prosli tjedan (kazem mi - jer sad smo mnozina
bar do petka a nadam se da ce se to tada samo potvrditi velikom betom ) i sad nam jos ostaje da budemo strpljivi jos ovih 5 dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma