to sam sigurna 100%, ona je tip djeteta koji puuuno razmišlja... o razlozima, povodima, uzrocima, posljedicama, i ostalim -ima i -ama. i ne samo da razmišlja, nego o svemu i razgovara. ja u principu rijetko imam priliku za inicijativu, jer me ona uvijek preduhitri pitanjima...već godinama ja to analiziram onako sama za sebe i došla sam do zaključka da ona u biti SVE proživljava i danima reciklira, reciklira, reciklira,...dok ne dođe do zida. onda postavlja pitanja...i ajde ti onda retrogradno stavi stvar u pravi kontekst.Lilly prvotno napisa
ako povučem paralelu, za ono o čemu ne priča, valjda nađe logično objašnjenje sama :?
eto, baš na primjeru Kralja lavova...zanimalo me kako se ona osjeća gledajući scenu u kojoj sin plače nad ocem, pa sam zaustavila crtić i pitala ju je li joj to tužno i kako bi se ona osjećala da je na Simbinom mjestu (to su pitanja koja sam ja sebi postavljala kao dijete). nije mi znala odgovoriti ....tu sam napravila grešku jer sam joj nametnula temu i narušila slijed doživljaja. od tada ne pitam nego čekam da ona pita mene...

Odgovori s citatom