Veliki pozdrav svima. Eto, javljam se prvi put. Provela sam sigurno 2 sata čitajući vaše radosti i tuge i vidim da nisam sama. Ima nas puno koje isto želimo i borimo se s istim problemom.
Želim se posebno obratiti ženama/curama koje se liječe u Rijeci kod dr. Vlastelića. (Vidila sam da Vas dosta ima iz Pule i Rijeke, a iz Zagreba također). Da li ste zadovoljne i koliko dugo ste čekale da vas se naruči za HSG? Ja od 1. mjeseca nikako da uhvatim mjesto.
Pozdrav, čujemo se.![]()

Veliki pozdrav svima. Eto, javljam se prvi put. Provela sam sigurno 2 sata čitajući vaše radosti i tuge i vidim da nisam sama. Ima nas puno koje isto želimo i borimo se s istim problemom.
Odgovori s citatom
Kada sam ja bila rijesavalja HSG i laparoskopiju prije 2 god nisu imali apsolutno nista.Nas su iz bolnice cak slali napraviti spermiogram u Rijeku jer su oni sami rekli da nemaju kvalitetnu tehnologiju za napraviti uopce spermiogram.Nisam znala da su poceli sa time.Kada sam bila u 2 mjesecu u rađaoni doktor mi je govorio da im je zelja da i oni rade potpomognute oplodnje u Puli da mi nebi trebale putovati izvan Pule.Stvarno mi je zao na ovom mom neinformiranom upadu,ali sve informacije koje su mi rekli navodile su na to da u Puli nista od toga ne rade. :?
.