Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kako se mame brinu o sebi?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Kako se mame brinu o sebi?

Ne znam da li sam u pravom mestu, ali evo ako tema nije popgodjena neka me moderator pomeri.

Filip sisa 26 meseci i osecam neke promene u svom organizmu. Imala sam pocetkom godine upalu dojki, pa sam morala i kod dr-a jer me bolelo. Ustanovila je da je upaljena mlecna zlezda i da ce proci, ali da ce to uvek biti tu pred ciklus. Osim toga i izgrdila me sto jos dojim :? , a ja u cudu.
    Moram priznati da sam svoje zdravlje zapustila i od kada se Filip rodio isla sam samo par puta kod ginekologa, stomatologa i toza dojku i to je sve. Krv ne proveravam.

Pijem poslednjih desetak dana vitamine -neka zamena za "MATERNU", a pre toga "Ferofolic". Interesuje me da li se vi brinete vise o svom zdravlju i da li i sta pijete??

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

brinem se jedino utoliko da pazim da ne pijem nikakve lijekove i tvari koji su zabranjeni ili "sumnjivi" za vrijeme dojenja.

redovito idem ginekologu i endokrinologu (imam hipotireozu).

to je to.
    ne sjećam se kad sam zadnji put bila kod doktora opće prakse.
    ne pijem nikakve dodatke ni vitamine.
    hranim se očajno, kao i prije trudnoće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mene je ginekolog poslao vaditi krv čisto radi kontrole, nakon dvije godine dojenja krvna slika savršena. 8)

ne uzimam nikakve suplemente, trudim se kvalitetno jesti jer inače ne mogu izdržati 24/7 ritam, ne zbog dojenja.

u ove dvije godine skroz sam se zapustila, sad sam odlučila da više ne preskačem ginića i zubara. dijete me treba zdravu.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene sve kao i kod ivy. i trudim se ne preskočiti frizerku iako to ne spada ovdje

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja nisam kontrolirala krvnu sliku ili bilo šta kod liječnika opće prakse, jer nemam apsolutno nikakvih tegoba, pa se ni ne sjetim

ja sam od onih koje idu kod doktora kad zaboli

nikad nisam radila uobičajene sistematske preglede, jednom godišnje na primjer, iako mislim da je to jako pametno, samo kaj se ja ne sjetim :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Uf sada ste me utesile- mislia sam da sam nemarna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •