daaa, nama je bilo super, stvarno jedan dobar spoj ugodnog s korisnim. dobar je to osjećaj!
daaa, nama je bilo super, stvarno jedan dobar spoj ugodnog s korisnim. dobar je to osjećaj!
Bilo je super, žao mi je da nisam duže ostala. Ali MM, pas...
bilo je super,paulita sad tek u potpisu vidim da si trudna,bilo je puno trudnica![]()
Ja još jednom zahvaljujem svim malim i velikim rodama na lijepom druženju i stvarno dobro učvršćenoj sjedalici. Klapala bi nam, vjerojatno, zauvijek da stručnjakinje nisu uzele stvar u svoje ruke.
Nadam se skorom druženju!
:D :D
da paulita, ni ja nisam ništa skužila. pa koliko trudnih mama je bilo :D
la11, a nas su neki pitali jesmo li i mi mame![]()
ovca, drago mi je da je janje sad sigurno u sjedalici. i sve druge slatke bebice!
ovo je komentar za nas ofucale Rode - uvijek ubode gdje najvise bolia11, a nas su neki pitali jesmo li i mi mame![]()
![]()
Ja samo potpisujem Ovcu!ovca_i_janje prvotno napisa
Hvala što se Lea sada sigurnije vozi![]()
Drago mi je da ste zadovoljne i iskeno se nadam da će Vas na slijedećem pregledu doći još više.![]()
Mi nismo uspjeli doći zbog toga što je Svenić još jako mali i neorganizirani su mu roditelji koji su zaboravili koji je dan.lali prvotno napisa
Inače, autosjedalica nam je sad fiksirana, ne miče se, ali rado bismo da je pogleda netko stručan. Sljedeći put stižemo.
Laura je jaaaako ponosna na svoju diplomu i nema osobe kojoj ju nije pokazala, ili bar samo pričala o njoj. Već je i tete u vrtiću izludila sa pričom kako su neke tete ulazile u naš auto i sjedile na njenoj stolici, a ona je to sve gledala iz bunkera.![]()
Bilo je super i još jednom hvala!!! :D :D :D
Curama i ostalim starijim rodamasvaka pohvala na organizaciji, pogotovo i onog dijela za najmanje! :D
Laia isto stalno priča o svojoj stolici i tetama koje su je pregledale i kako moramo zalijepiti još jednu naljepnicu (treću na staklo...) i puno radije sjeda u nju!
Cure- pljesak!!!![]()
Vec sam negdje napisala ali evo i ovdje:
Meni (nama dvjema) je bilo super, cure rodine su sve odlicne, pravi autosjedalice-experti. :D :D :D
Pokupili smo puno dobrih savjeta, za nabavku nove sjedalice, jer nam je na staroj pukla kopca![]()
Svima![]()
Pridruziti cu se pohvalama, bilo nam je od velike pomoći. Zao mi je sto smo kasno dosli i kratko ostali, ali nadam se da se vidimo opet u 9. mjesecu, više ne zbog stolice nego radi druzenja :)
I ja sam Riječanka s velikim R. Bila sam na školi dojenja i bio je stvarno lijepo, a na autosjedalice nisam stigla, ali kako naše malo čudo stiže 03.09. valjda ćemo se poslije toga naći na kakvoj radionici i druženju. Pusa svim Ri rodama i Ri trudnicama.
1. aleta
2. alisaskvo
3. branka0112
4. Bubabaya
5. dorena
6. flower (ujedno i voditeljica podruznice rijeckih roda)
7. graskic
8. Heliona
9. Ineska
10. JaMajka
11. KANTRIDA
12. kety
13. kokolina
14. la11
15. mala laia
16. Mrs RIA
17. nani
18. natasa30 (kad je na godisnjem)
19. ovca_i_janje
20. PattyC
21. Paulita
22. ra
23. sandraf
24. sarasabina
25. Sun
26. thalia
27. Točkica
28. vitekova mamuška
29. Winnie The Pooh
30. Balarosa
31. Kile
32. lali
33. jadro[/quote]
1. aleta
2. alisaskvo
3. branka0112
4. Bubabaya
5. dorena
7. graskic
8. Heliona
9. Ineska
10. JaMajka
11. KANTRIDA
12. kety
13. kokolina
14. la11
15. mala laia
16. Mrs RIA
17. nani
19. ovca_i_janje
20. PattyC
21. Paulita
22. ra
23. sandraf
24. sarasabina
25. Sun
26. thalia
27. Točkica
28. vitekova mamuška
29. Winnie The Pooh
30. Balarosa
31. Kile
32. lali
33. jadro
34. Lila ha
al nas ima!
Lila ha dobrodošla! :D
Pa da i mi smo iz ove zupanije, a Ri nam je blizu (i srca i naseg grada)
1. aleta
2. alisaskvo
3. branka0112
4. Bubabaya
5. dorena
7. graskic
8. Heliona
9. Ineska
10. JaMajka
11. KANTRIDA
12. kety
13. kokolina
14. la11
15. mala laia
16. Mrs RIA
17. nani
19. ovca_i_janje
20. PattyC
21. Paulita
22. ra
23. sandraf
24. sarasabina
25. Sun
26. thalia
27. Točkica
28. vitekova mamuška
29. Winnie The Pooh
30. Balarosa
31. Kile
32. lali
33. jadro
34. Lila ha
35. Lululu
35 :D
Nadam se da ćemo svi sudjelovatu u akcijama raznoraznim!!
03.09. 2006. održati će se pregled autosjedalica u Rijeci,točnije na Delti od 9 do 12 sati.
Pregled se organizira u suradnji sa Auto klubom-Rijeka koji taj dan ima akciju za male sudionike u prometu (za djecu od 2 do 10 godina).Biti će organizirane trke na rošulama,romobilima,biciklima i sl...
Molimo roditelje da sa sobom ponesu upute o AS i da dovedu dijete.
Nadam se da ćete doći u što većem broju!!
šta je na delti? ja neznam zašto stalno mislim kako je na preluku![]()
Da da,na Delti je!
sad ja skrećem sa teme, ali moramo sankcionirati otvaranje nikova naših riječanki koji počinju sa li, la ,lu le, la ljudi moji pa lilela , ne mogu vas više pohvatati![]()
![]()
![]()
Oprostite što pitam, čemu služi ovaj topic?
:?
Sarasabina, ovo je udružni dio na kojemu bi se trebale dogovarati akcije, a ne popisivati članovi foruma.
Mislim, zar je važno odakle je tko...
Ako je važno, onda se valjda sprema neka zajednička akcija na tom području, a ja to nisam vidjela...
:?
akcija na Delti biti ce u sklopu ovoga http://www.ak-rijeka.hr/prev_vio2006.php
nadam se da ce vas privuci i da cete svi s ovog topicanaci razloga da nas posjetite, uzivo upoznate i najvaznije upoznate rad udruge i najnajnajvaznije pregledate one as koje jos nisu pregledane
tko ce doci?![]()
Mi nažalost ne. MM-u je rođendan taj dan.
Mi naravno stižemo!!! Laia je čak prijavljena za utrku na biciklima i za sada je najmlađi član utrke :D !!! Imamo i kacigu!!!
gdje treba prijaviti, ja sam mislila da je to na licu mjesta :? bas se veselim...naravno da ima kacigu![]()
paulita - mi volimo slaviti rodjendane :D
Maro i mama se žele pridružiti riječkoj "podružnici"!
Pozdrav svim bebama, mamama i tatama!![]()
Maro i mama dobrodošli! :D
Nadam se da se vidimo na Delti!!!
dobronam došla![]()
najbolje da MM-a prijavim za trku, kao rođendanski poklonflower prvotno napisa
![]()
sorry na zachatavanju![]()
dolazimo i mi. taman je vrijeme da se prebacimo u veliku autosjedalicu.flower prvotno napisa
Nas je prijavio mm preko Auto-kluba... rečeno mu je da ce svi dobiti neke simbolične nagradice- diplomice i sl. To mi je super!
Maro i Nataša- dobrodošli!!!![]()
ok, pitat cu ih...tako da svi znamo![]()
http://www.ak-rijeka.hr/kalendar.php?cat=2&year=2006flower prvotno napisa
Na dnu se nalazi mail i prijavnica koja se moze ispuniti i poslati, a mozete i nazvati 051/212446 i prijaviti se telefonom. Ako se ne prijavite, nije katastrofa, moze se svejedno doci, ali bolje je prijaviti se jer svi klinci dobijaju neke sitne poklone pa da se zna otprilike broj djece.
Svake godine sam do sad volontirala na toj akciji i stvarno je lijepo, djeci je zabavno, podijeljeni su u skupine po godinama i vrstama vozila, ovi najmladji su presmjesni, pola ih se izgubi do cilja, pobjednici dobijaju medaljice i stvarno je dozivljaj. Jedne godine je u sklopu toga bila i predstava Hakove prometne pustolovine, prošle godine je bilo slikanje rukama, a imate ovdje više o prijašnjim godinama: http://www.ak-rijeka.hr/arhiva.php?cat=5&act=3 Ne radim ove godine jer sam na porodiljnom pa ne znam sto ce tocno biti i kako su organizirane nagrade, zato mi nemojte zamjeriti ako sam nešto "slagala".
1. aleta
2. alisaskvo
3. branka0112
4. Bubabaya
5. dorena
7. graskic
8. Heliona
9. Ineska
10. JaMajka
11. KANTRIDA
12. kety
13. kokolina
14. la11
15. mala laia
16. Mrs RIA
17. nani
19. ovca_i_janje
20. PattyC
21. Paulita
22. ra
23. sandraf
24. sarasabina
25. Sun
26. thalia
27. Točkica
28. vitekova mamuška
29. Winnie The Pooh
30. Balarosa
31. Kile
32. lali
33. jadro
34. Lila ha
35. Lululu
36. Irena001
srijeda,30.8-sastanak VTC Viškovo svi su dobro došli![]()
Da li se na ovu akciju na Delti mogu prijaviti mlađi od dvije godine?
Prijavila bi Mara na onoj triciklici na kojoj ga moram gurat, ne može do pedala!
Ja bi ga gurala, više onako radi fore, mislim da bi mu svejedno bilo jako zabavno!
Mi ćemo pokušati u srijedu, ali u 17h imamo prvi roditeljski u vrtiću, pa nisam sigurna hoćemo li stići 8) , ali svakako ćemo nastojati!!!
Inače, danas se idemo pripremati za utrku na Grobnik!!! Kupili smo i zvonce za bicikl, da nam se mogu sklanjati od brzine!!!
mala laia ,imaš li broj nečijeg moba pa da nam se javiš kad završi sastanak,pa da vidiš dal smo još na okupu i pridružiš-te nam se!
Mislim da ćemo se i nas dvije dogegati.
Kaže MM, pa bilo bi sramota da ne ideš, kad ti je tu pod nosom.