Vjerujem da ću doći, sama. Lovro ne bi dugo izdržao na jednom mjestu, a ja sam trenutno u nižoj brzini.
Vjerujem da ću doći, sama. Lovro ne bi dugo izdržao na jednom mjestu, a ja sam trenutno u nižoj brzini.
Meni je daleko, nemam kome ostaviti Nevu, našlo bi se još toga... A baš mi je žao.
svima do drugog puta!
Hoće li uopće tko doći sa djecom? Da ne budem ja jedini izrod!
ja ne mogu doći :/, nama je to s vežice predaleko.
lijep provod![]()
Mi najvjerojatnije dolazimo i to cijela obitelj!
Nažalost, nemam broj ničijeg mobitela (pokupiti ću u nedjelju), a ionako nismo stigle jer se Laia zaigrala sa frendovima iz vrtića, pa onda još u park ispred vrtića i tako ...
Ako ništa vidimo se u nedjelju na Delti!!! nadamo se da ste se dobro zabavili i niste smrznuli!
definitivno smo se smrzli...barem ja (a ako one nisu, to je ocito znak moje starosti)
joj, kako nas je puno bilopokusat cu se sjetiti:
Vitekova i Vito (vitekova je opasno smrsavila, vito je prepresladak sa svojim bijelim zubicima)
Sun i njeno sunasce (bebach je prva liga)
Winni s prelijepim trbusicem (malo mi je bilo krivo sto nije dovela Lauru)
Paulita s prelijepim trbusicem (ali ona je meni sva prelijepa, nije ni cudo da joj se ginekolozi udvaraju)
La i njena jednogodisnjakinja + keksi
Lali - bez djeteta, nece da radi
Natasha, muz prekrasnog imena i Maro - novi u nasem jatu![]()
tko nije bio...nije nam nesto ni falio...nama bi trebala jedna kafana u kojoj se ne pusi, gdje ima sigurnih igracaka za djecu i gdje bi mi mogle (na toplom) valjda razglabati 2-3 sata...
...a Udruga i posao...sve je dogovoreno za nedjelju - vidimo se - posebno : Natasha, Winnie i Sun kojima sjedalice jos nisu pregledane
![]()
Naša koju koristimo je pregledana, samo ćemo donijeti i za brata/seku, da vidimo, kako će to funkcionirati.flower prvotno napisa
i naravno, idemo na natjecanje!!!
moras se prijaviti![]()
vidimo se :D
E da, zaborvila si napisati da je još bila i Flower sa Dorom i Jagodicom Bobicom.
Ej evo tih par slikica, znam da je bezveze da nisam slikala sve skupa na okupu, ali eto, nekako sam bila rastresena taj dan...
http://i25.photobucket.com/albums/c6...ko/Vikovo3.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c6...DavidCo218.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c6...cko/Vikovo.jpg
http://i25.photobucket.com/albums/c6.../VitoLuky1.jpg
Sutra :D
HITNO!
treba mi pomoc - rijecanke koje su vidjele nase letke molim vas na pp ili na moj meil posaljite mi DANAS vase misljenje o njima, moze u kojoj recenici da li ih smatrate korisnima i sl. hvala
La11, ja se ispričavam što nisam došla (ni s Nevom ni bez nje), ali nismo imale kako doći - ja ne vozim, nikog mi nije bilo doma, a s autobusom od Vežice do Viškova ... ispustiti dušu.
Ako se osniva kakav ogranak presmršavjelih mama...
Flower, kakvi su to letci?
Ev moj Noa i ja se prijavljujemo u vašu "rijecku skupinu".Veliki pozdrav svima... :D
dobro nam došla :D
Pusa malom imenjaku!
...pozdrav i pusa svima...![]()
Već sam obaviještena da ima jedna curica Noa,a sada vidim da je i dečkić jedan![]()
Lijepo ,lijepo...
dobrodošli! :D
clanice udruge, pogledajte si malo pp![]()
:?flower prvotno napisa
Pogledali i odgovorili!!
Šta nisi vidjela?![]()
Jel još uvijek vrijedi dogovor?
Mogu li doći u društvu (čitaj Laura) ili će to biti nešto ozbiljnije pa da tražim čuvanje? Nisam sigurna hoće li MM moći biti s njom:
rijecke rode - moze jedno pitanje?
htjela bih naruciti rodine majice, ali sam 100% SIGURNA da sam negdje (sad naravno ne mogu naci) procitala da ce uskoro (ne znam kada) rodin stand biti i u rijeci i da ce se tamo moci nabaviti i majice. tolko sam se razveselila mogucnosti da cu ih nabaviti, da nisam upamtila najbitnije...![]()
pa lijepo molim, jel me sjecanje dobro sluzi (bar ovako polovicno), a ako da - kada i gdje?
hvala![]()
za tjedan dojenja će biti štand na korzu
hvala.Sun prvotno napisa
a to je 7.10?
da, od 10-13sandraf prvotno napisa
Danas, 04/10, mali, ali vijedan dio lokalnog medijskog prostora pripada samo Rodama.
Sarasabina će povodom Tjedna dojenja gostovati na sljedećim radijskim postajama:
Radio Trsat - 14 sati
Primorski radio - 16,30
Svid radio - 18,30
Treba napomenuti da je Radio Trsat medijski pokrovitelj Tjedna dojenja u Rijeci!
Držimo joj fige, jer od tolike medijske eksponiranosti, već ima čir na želudcu!![]()
:D dobro došla!!! još jedna trudnica![]()
Evo pozdrav i od nas dvoje.
Bili smo na rodinim danima, i na Korzu, i na predavanju dan prije, i naravno oduševljeni smo. :D
Dobrodošla Candy!
Jesi li ti ona trudnica što je dala izjavu za Kanal RI?
:D
Kako sam te skužila!!!![]()
Ja sam Riječanka (Gornja Vežica), a živim na Krku. Po ljeti niš od mene (radim, radim i samo radim!), ali se nadam da ćete po zimi organizirat druženje da se upoznamo.svima!!!!
1. aleta
2. alisaskvo
3. branka0112
4. Bubabaya
5. dorena
6. flower (ujedno i voditeljica podruznice rijeckih roda)
7. graskic
8. Heliona
9. Ineska
10. JaMajka
11. KANTRIDA
12. kety
13. kokolina
14. la11
15. mala laia
16. Mrs RIA
17. nani
18. natasa30 (kad je na godisnjem)
19. ovca_i_janje
20. PattyC
21. Paulita
22. ra
23. sandraf
24. sarasabina
25. Sun
26. thalia
27. Točkica
28. vitekova mamuška
29. Winnie The Pooh
30. Balarosa
31. Kile
32. lali
33. jadro
34. Lila ha
35. Lululu
36. Goge
bok Goge!
Možda je već vrijeme da netko predloži neki datum za neobavezno druženje!?
Kao dosadašnja čitačica, prijavljujem se na broj 37.
bok ekipa :D
Sun - evo ti zadatak, inace je sefica od neformalnih druzenja Vitekova, a trenutno je bez neta...pa preuzmi palicu![]()
Ela bok i tebi, dobro nam došle cure!
Ela i Goge !
Dobro nam došle!!!! :D :D