i što sad? moja se Ema jutros nagnula iz kola i malo srknula.moramo pazit da bebe slučajno ne bi progutale malo mora
najbolje da se uopće ne kupamo ili da djeca mogu u more samo do koljena :/
i što sad? moja se Ema jutros nagnula iz kola i malo srknula.moramo pazit da bebe slučajno ne bi progutale malo mora
najbolje da se uopće ne kupamo ili da djeca mogu u more samo do koljena :/
meni je ovo previse informacija...sta cu, kupamo se ujutro, da idem negdi izvan grada vracala bi se po najgoroj vrucini, i ovako u 10 mi lana vristi do kuce jer joj je prevruce....ma, kupali su se ljudi na bacama i dok nije bilo kolektora, pa su zivi... a do firula nece stici, ionako nema kurenta...
hehe... tako i ja mislim
nego, ja sad išla provjeriti info u tiskanim medijima i oni nemaju pojma
OT ali mislim da sam skuzila koja si kad si rekla da si danas bila 8) samo nisam vidila kolo iz kojeg se napila![]()
eee, ona raskošna sam ja 8)
a da se vratimo na roditeljstvo - vaša je ribica puno bolja, iz nje se ne može napiti
super idejaTimmy prvotno napisa
mi opet sinoc bili na trsteniku, oko 19 h i nije nam trebao hlad![]()
amo na grupni kupanjac, cure![]()
radio dalmacija u sridu oko 14,30ina66 prvotno napisa
iako nije ni bitno, svak se kupa di mu drago, di voli i di misli da je prikladno![]()
Ja sam fetiva splićanka, a mislim da sam se na baćama okupala 2 puta u životu. Jednostavno ne volim toliko ljudi i tako zatvorenu plažu. Iako su kriteriji za čistoću mora u hrvatskoj rigorozni, meni ne izgleda čisto. Mi se kupamo na dućama, slično je baćama, ali nekako otvorenije. Ima hlada ko u priči i nema puno svita (bar zasad). Ali nikad u splitu.
Rubi, a sta ako ti kazem da su u Ducama cijevi spojene direktno u more i tamo ispustaju ducanske fekalije? Imam tamo dvije dobre frendice koje ne kupaju svoju djecu bas na potezu Duca. Medjutim, kurenat je tamo jak i ima dubine pa sad ko voli......... Ja sam se godinama kupala na Vrici zala i nije mi nista bilo. Ali ako cemo se vodit svime sto je ovdje napisano, nitko se ne bi kupao uz obalu a prva prihvatljiva vala za kupanje bi nam bila negdi oko Mrduje.
vrica zala, izmedu tunela prema makrskoj...daleko za jutarnje kupanje a zadnjih godina prepuno![]()
evo ja sam mislila doc sutra ujutro s larom na firule, ali mi se cini da ce kisa. kakva je prognoza za sutra? oce li bit koga?
mi bili popodne, nakon što je odgrmilo i bura otpuhala oblake
ujutro će na Firama biti prekrasno
BTW, vanjci - bazen se puni i vjerojatno će sutra školica biti na POŠKa
By the way, kolo sa mudantama, dvije vrste, Emezzeta, 25 i 26 kuna. Ono iz Tintilinica je 29 kuna.
by the way, u Tomyja pazarili auto-brodić za 9,99 sa špagom za vući i ručkicama za držanje
a tko će sve to teglit!
ja trazim sad za moje "neplivace" onu daskicu ko sta imaju na bazenu, ima neko ideje????
taj sam ina66 ja brodic tila kupit pa ispalo da ima rupe kad sam ga napuhala![]()
nisam jutros bila na kupanju, odlucila sam iskoristit malo zahladenje za obavit poslove koje ne stignem kad se kupamo..sutra sam sigurno dole![]()
vanjci - sve imaš u Tomyja - MM je tamo kupio i daskicu veličine ko njihova na bazenu, isto neka sića
mi bili i jutros - bura razbistrila more i uplašila naš svit pa je bilo baš lipo
a snorki?
prošle godine sam kupila jednog u emezeti
ove ih nisam vidila
ista stvar kod mene!vanjci prvotno napisa
u euroshopu ima kolo s gacicama za 18 kn, a ima i daski za plivanje.
sutra i ja dolazim, ako kisa stane i skroz ne ohladi more
Wow, nisam znala da je tu toliko kupačica iz Splita. Ja se sa klincima kupam na Bačvicama ujutro dok još nema gužve, a popodne na Firulama ili Ovčicama. Živim iznad Bačvica i nemam auto pa mi je teško ići negdje dalje po vručini, ali sad ste me zabrinule. Iako smo srećom svi dobro i nikad nismo imali problema.
Vraćam se u Split za 3 tjedna, pa bi bilo super da se nađemo negdje na plaži.
Inače, tamo ne poznam nikoga sa djecom, pa moji kikiči nemaju društvo.
ja mislim da to nije za neku pretjeranu zabrinutost. kao sto si mogla u gornjim postovima procitat, neki misle da je u splitu sporko more i nikad se tu ne bi kupali, drugima su plaze juzno od splita takve radi septickih jama, a i ljeti kad zapuse maestral bojim se da puno toga iz splita ode juznije. i sta cemo sad?!
a Vrica zala je tako lijepa plaza. I one Mala (ili velika, ne znam vise)luka.
Mi cemo u sedmom/osmom mjesecu biti u Omisu, pa ako koja bude na cjelodnevnom kupanju (za jutarnje vam je daleko) javite se.![]()
Nama sa sjevernog Jadrana, more kod vas na jugu izgleda puno cisce-bistrije-plavlje, iako sam jednom procitrala da to nije stvar cistoce, nego struje koja na sjeveru more cini mutnije (ne pitajte me detalje).
I znam da je OT, ali da se pozalim da u Ri za imalo pristojno kupanje moras sjesti u auto (osim rijetkih koji zive u vilama uz more). Pa kad cujem koliko plaza nabrajate u St...cisto vam zavidim.
Ja i MM smo sentimentalno vezani za Vricuali sa bebom je daleko i zaista ima dosta ljudi ljeti. A isto cu otic sad kad mi M dodje, da se prisjetimo dana kad smo bili mladji i laksi
. Evo dva smajlica, admin sorry!
jeste slijedeci tjedan za jedno 'morsko' druzenje?
bas sam jucer na obojenoj srela timmy i vidila puno mama s bebicama paa mi palo na pamet da bi bilo dobro da se nadjemo, kroz jutro
sta mislite?
uvijek sam za druženje s tako dragom ekipom, ali..šta je s ovim virusnim meningitisom i ostalim sr---- ?
Zrinka, ja sam za. Obojena je zgodna jer ima hlada, stolice su ugodne, drvene od pruca i moze nas se dosta smjestiti. Ujutro su pretezno mame i djeca, more (na oko) cisto, atmosfera ugodna. Javite se curke.
Majice, svi smo zabrinuti zbog ove situacije. E sad, da li dijete uopce ne kupati dok ova frka ne prodje, ne znam, stvarno nisam pametna.
Ima li zainteresiranih za Obojenu sutra, srijeda ili cetvrtak? Ja sam bila jucer citavo popodne, bilo je prekrasno.
ja sam sutra i prekosutra vjerojatno na firulama
zgodno mi je jer mislava vodim u vrtic na Bace, pa mi je daleko obojena
ima zainteresiranih za ovu stranu?
mi smo u četvrtak ujutro na Firama
ajde doci cu i ja na Fire pa se vidimo. Cetvrtak, u koje vrijeme?
ja izlazim iz kuće kad mi Mara ode u vrtić, dakle, oko 8 i 30 i na Firama sam negdje do 10.30 - 11h. jel' ti odgovara?
Super, onda se vidimo sutra oko 10ipo - 11.
da razjasnimo moguci nesporazum: ostajes do 10.30 ili tada tek dolazis? meni se cini da do tada ina ostaje, osim ako ne zivi u zadru.ina66 prvotno napisa
ovo je stvarno smijesno: ja ne mogu sutra doci jer sam zaboravila da ujutro baka, L i ja idemo u zadar. mozda vidimo inu tamo.......... moze subota?
lara - sjedi 5!
ja u 11 bižin ća uzbrdo
ja u 10 ipo najkasnije prema doma, ovo nije normalno koliko je vruce....