jel ima jos koji ljetni platneni puzavac??? pa valjda ima... nismo valjda sami...
imam problem. ja sam zena neinventivna i zato rijetko ista pisem o pelenama (pogotovo s kreativne strane) pa imam doma samo 30 komada obicnih bijelih indisposables s odgovarajucim zastitnim gacama... nikakve druge kombinacije...
i problem je u tome sto lele puze. a vise nije ogranicen samo na kucu i plocice, vec je veci dio dana vani, a vani imamo i ogromnu terasu od betona i ostale "nerazvrstane" podloge... pa je leo vec ogulio do prstiju cicibanove papuce s koznim prstima, odrao cetiri para hlaca onako posteno (te su mu radne i samo u njima ga pustam da puzi oko kuce), al ni to vise ne pomaze i koljena su mu sad stradala kako je zatoplilo i kako dane provodi vecinom gol...
i ne mogu ga iz tih podnih razloga pustiti da plazi naokolo u peleni. a pelena bez zastitnih mu nece ostat na guzici (frajer skida cicak i dok ga oblacim pa se natezemo...), a u zastitnima ne moze plazit jer ce ih razderat... pa onda preko zastitnih moram stavit kratke hlacice...
meni je to previse slojeva... mislim, kad smo doma, ili je gol skroz ili mu stavim obicne gacice pamucne (imamo srecu da kaka jednom dnevno - ako), ali mi je bad kad nekamo idemo... cak, ako je kratka relacija, pustim ga i samo u peleni bez zastitnih (autom do mora, npr... 5-6min), ali kad idemo u shoping ili posjetu - sto da radim???