-
Za Zadranke!???
Drage Zadranke,
da li znate gdje (i uopće da li?) negdje našem gradu postoji dječja sportska rekreacija. Mislim na male od 3 i po godine?
Nito sam načula da ima na Djilu, ali ništ akonkretno. Mislite i možda da je čak prerano za nešto takvo?
-
Ima na spotskom centru Višnjik sportska igraonica ( mislim da se zove Loptica ). Uglavnom rade osnove atletike , a primaju djecu od 4 godine.
U istoj dvorani sam vidila i mališane koji dolaze na neke borilačke vještine
( judo il nešto slično ).
-
Nika, moji idu na Lopticu (mada vec dugo nismo bili). Na jesen cemo sigurno opet. Teta koja je vodi je studentica predskolskog odgoja i sjajna je.
Iako mislim da primaju od 4 godine, vrlo su otvoreni za iznimke. Pokusaju, pa ako ide, primaju dijete i ranije (Cvita ide od 3).
Za drugo ti ne znam. Znam da ima ritmika po cijelom gradu (gradu modela i kosarkasa) di opet uce curice koketirati i plesati na "I'm a barbie girl..." (ali ova mi se tema vec istrosila).
-
NIšta od Loptice.
Sa 3 i po godine kažu da smo premaleni.
Svima hvala
-
U bivšoj vojarni Franka Lisice je sportska igraonica koju, u sportskoj dvorani Sveučilišta, vode studenti predškolskog i razredne nastave, a Lopticu vodi dvoje profesora tjelesnog odgoja (prezivaju se Miočić). Prva se plaća po dolasku 10kn, a u Loptici se plaća mjesečno.
U ovoj sveučilišnoj primaju klince od tri godine.
Nika, to ti je bivša vojarna s druge strane vrtića i prostor se sada zove Sportsko rekreacijski centar Franka Lisice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma