Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 68 od 68

Tema: Bez odjeka ploda 6+5

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

jako mi je žao...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žao mi je. Znam što prolaziš!

No, preporučam ti da u akciju kreneš nakon 4 mjeseca. (meni je doc preporučio 4-6mjeseci). U svakom slučaju, neka se malo hormoni trudnoće primire. Nakon ljeta napravi ginekološki pregled + eventualne briseve, napuniš tijelo i dušu energijom i u akciju.

Bitno je da se emotivno središ. Za to mi je trebalo 4 mjeseca.

I

ldugandz

Početno

Strašno mi je žao .....znam kroz što prolaziš...osobno dva puta imala kiretažu (missed)......ginekeolog mi je preporučio oko tri mjeseca pauze da se maternica vrati u normalu......puno te ljubim i šaljem puno pozitivne energije

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kažu 6 , u principu 3 jer kao kažu 6 da zauzdaju neposlušne. Tako je to meni ginić rekao.
    Moje kolegica je ostala 5 mj nakon kiretaže trudna i danas ima nalijepšeg sina na svijetu , zdravog i savršenog.
    Ne znam od kud si ali ako hoćeš imam jednog izvanrednog dijagnostičara , on je gin privatnik , ali možda da se odeš porazgovarat o planiranju slijedeće trudnoće i kad bi smjela...vjerujem da bi ti bilo lakše.
    Žao mi je , puse ti šaljemo , javi se.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zao mi je, i sama sam to prosla. kad prodje kiretaza sve ipak bude lakse- imas osecaj da se jedan ruzan period zavrsio. cuvaj se i puno odmaraj, tu smo ako pozelia utehu...

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Znam kako se osjećaš,prošla sam to
    Vrijeme će učiniti svoje...odmaraj se...i u akciju nakon 6 mjeseci jer tijelu treba vremena da se oporavi

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

iskreno mi je zao.

prosla sam i ja kroz to i plakala sam puno... na sve trudnice sam gledala kao na neku nepravdu, a onda samo 3 mjeseca kasnije sam opet zatrudnila. pokusaj se odmoriti, smiriti i usredotociti na ono sto dolazi. pocni uzimati folnu kiselinu i za nekoliko mjeseci ponovo pokusaj.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Iskreno mi je žao!

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jako mi je zao, , ali poslije kise dolazi sunce-toga se barem ja drzim jer sam i ja jedna od onih koje smo prosle kiretazu.
    meni su rekli neka pricekam 4-5 mjeseci pa da pocnemo raditi na trudnoci.

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kako je sve ovo doooobro poznato i duboko urezano u sjećanje.... Pričekaj koliko je potrebno da ti se organizam vrati u normalu i da ti se emocije slegnu. Trebat će vremena... Pusa i drži se (misli na tebe i veronika30 s drugog foruma)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala svima na utjehi i dobrim željama. evi ja sam malo bolje. polako će vrijeme učiniti svoje i znam da se s time moram miriti. Ne krvarim puno, oskudno, i fizički se dobro osjećam. Ali ne mogu vjerovat da ja zapravo vidim i osjećam uleknuće u području maternice, premda je sve bilo tako malo. Ma koma...
    Al eto, za 14 dana na kontrolu i to je to.
    Mislim da ću u 11 mj. opet probati,a li naravno ako do tada bude sve u redu...
    Pusa svima i još jedna veliko HVALA...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, evo da ne otvaram novi topic, a ovaj mi je najbliži po naslovu. Dakle, sa 6+6 nema odjeka ploda i dijagnosticiran mi je blighted ovum. Imam još jedan kontrolni ultrazvuk za 7 dana, ali budući sam sa umjetne i zna se točno dan ovulacije i transfera, nema šanse da se plod ne bi vidio, a otkucaji pogotovo. Doc veli da je gestacijska vrećica veličine za 5 tjedana i iskrivljena, ali eto za svaki slučaj moram ponoviti ultrazvuk.

Dr. koji mi vodi IVF je rekao da prestanem sa utrogestanima i ipak ponovim ultrazvuk i ne žurim sa kiretažom. Rekla sam mu da nisma ni mislila. Naime, pitala sam ovog prvog doca može li ići samo i rekao je da može.

Molim cure koje imaju iskustva sa blighted ovumom - ima li netko da je čekao početak krvarenja, kada je počelo, koliko je trajalo, kada ste nakon toga dobili slijedeći menzes. Jeste li nešto pili.

Pretražila sam forum i našla samo oskudne info. Vidim da se većina odlučila za kiretažu. Ja bih ipak da to ide prirodno, jer mi kiretaža smanjuje šanse za daljnji postupak umjetne oplodnje u kojem je debljina sluznice vrlo bitna :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uf. kako me strefio ovaj naslov! Ja sam ga veće negdje pokopala. iako sam ga znala škicnuti koji put sa vidim štp se to zapravo događalo uopće...

vesnare kao što imaš priliku pročitati, ja sam tri puta išla na UZV, tj još dva tjedna su pričekali. Meni je bio missed ab, jer je bilo i žumanjčane vrećice. Tebi je samo gestacijska vrećica ili?
    Pričekaj još tih tjedan dana, pa ćeš vidjeti. Žao mi je što to moraš proživljavati. Mene su kiretirali isti dan poslije trećeg uzv-a. A ti još pitaj da li možeš čekati da krene samo(a tko zna možda se još nešto i popravi ) ili bi baš morala na kiretažu.
    Želim da ti ovo prođe što bezbolnije

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vesnare novel

Početno bez odjeka ploda

Drage moje, znam kako vam je! Ja sam proživjela isto prije 2 mjeseca, u prvoj IVF trudnoći. Nisam imala izbora, nego sam kiretirana doslovno 15 min. nakon UZV-a u 8. tjednu nakon transfera( po njima 10. tjednu trudnoće). Potpuno nepripremljena i isprepadana, bez lijepe riječi utjehe. Nadam se samo da ćemo sve smoći snage krenuti dalje!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo citam ove vase price pa moram da vam dodam i svoju...prosle godine u julu sam imala missed u sedmoj sedmici tr. isto sam imala kiretazu,sva sreca pa sam spavala i nisam osjecala fizicku bol jer zajedno sa psihickom nebih izdrzala,bar tako mislim...ali ko zna.uglavnom rekli su da sacekam bar 3 mjeseca i cekala sam...do novembra prosle god znaci cak 4 mjeseca i hvala bogu odmah nakon prvog pokusaja ostala sam trudna.u pocetku je bilo svega,bolova,krvarenja,iscjedka...u 12 sedmici sam zavrsila u bolnici zbog krvarenja,inace sam b neg krvna grupa i primala sam neke injekcije zbog toga,pila dabrostone bojala se...uh,svega je bilo.sada sam u 18 sedmici trudnoce,moja ljubav se borila i izborila da se odrzi kod mame u stomaku :D .dansa sam bila na kontroli i doktor kaze da je sve u redu,beba je odlicno hvala bogu i on ne vidi nikakav problem,ja se dobro osjecam,radim i mazim stomak,jos se sad ponekad vec i beba javi :D tako da sam presretna,opet kazem hvala bogu,jer me vjera u boga i nada odrzala i tjerala da izdrzimo i ja i bebica.i nadam se da ce i dalje sve biti u redu.ovim sam htjela malo da vas utjesim i da vam kazem da se borite i da ipak ima sretnih zavsetaka,savjetujem svima da ne posustaju i da se bore.pozdrav svima.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Novel ima samo gestacijska i koliko sam iskopala na internetu može se čekati da ode samo, jer nema opasnosti, a i doc mi je potvrdio. Samo me zanimalo je li nekome krenulo samo i kako to sve izgleda.
    Oprosti ako sam te šokirala. Pisala si da ćeš pokušati ponovo u jedanaestom mjesecu. Nadam se da nisi odustala

Cure hvala svima na podršci

Victoria nadam se da si smogla snage za slijedeći IVF. Ja bih odmah, ali radi financijske situacije moram pričekati jesen. Drži se!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Žao mi je.Imala sam prije tri godine isti slucaj i zavrsila na ciscenju.glavu gore.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •