-
jako mi je žao...
-
Osoblje foruma
-
Strašno mi je žao .....znam kroz što prolaziš...osobno dva puta imala kiretažu (missed)......ginekeolog mi je preporučio oko tri mjeseca pauze da se maternica vrati u normalu......puno te ljubim i šaljem puno pozitivne energije
-
-
zao mi je, i sama sam to prosla. kad prodje kiretaza sve ipak bude lakse- imas osecaj da se jedan ruzan period zavrsio. cuvaj se i puno odmaraj, tu smo ako pozelia utehu...
-
-
-
Iskreno mi je žao!
-
jako mi je zao,
, ali poslije kise dolazi sunce-toga se barem ja drzim jer sam i ja jedna od onih koje smo prosle kiretazu.
meni su rekli neka pricekam 4-5 mjeseci pa da pocnemo raditi na trudnoci.
-
-
-
Cure, evo da ne otvaram novi topic, a ovaj mi je najbliži po naslovu. Dakle, sa 6+6 nema odjeka ploda i dijagnosticiran mi je blighted ovum. Imam još jedan kontrolni ultrazvuk za 7 dana, ali budući sam sa umjetne i zna se točno dan ovulacije i transfera, nema šanse da se plod ne bi vidio, a otkucaji pogotovo. Doc veli da je gestacijska vrećica veličine za 5 tjedana i iskrivljena, ali eto za svaki slučaj moram ponoviti ultrazvuk.
Dr. koji mi vodi IVF je rekao da prestanem sa utrogestanima i ipak ponovim ultrazvuk i ne žurim sa kiretažom. Rekla sam mu da nisma ni mislila. Naime, pitala sam ovog prvog doca može li ići samo i rekao je da može.
Molim cure koje imaju iskustva sa blighted ovumom - ima li netko da je čekao početak krvarenja, kada je počelo, koliko je trajalo, kada ste nakon toga dobili slijedeći menzes. Jeste li nešto pili.
Pretražila sam forum i našla samo oskudne info. Vidim da se većina odlučila za kiretažu. Ja bih ipak da to ide prirodno, jer mi kiretaža smanjuje šanse za daljnji postupak umjetne oplodnje u kojem je debljina sluznice vrlo bitna :/
-
-
-
bez odjeka ploda
Drage moje, znam kako vam je! Ja sam proživjela isto prije 2 mjeseca, u prvoj IVF trudnoći. Nisam imala izbora, nego sam kiretirana doslovno 15 min. nakon UZV-a u 8. tjednu nakon transfera( po njima 10. tjednu trudnoće). Potpuno nepripremljena i isprepadana, bez lijepe riječi utjehe. Nadam se samo da ćemo sve smoći snage krenuti dalje!
-
Evo citam ove vase price pa moram da vam dodam i svoju...prosle godine u julu sam imala missed u sedmoj sedmici tr. isto sam imala kiretazu,sva sreca pa sam spavala i nisam osjecala fizicku bol jer zajedno sa psihickom nebih izdrzala,bar tako mislim...ali ko zna.uglavnom rekli su da sacekam bar 3 mjeseca i cekala sam...do novembra prosle god znaci cak 4 mjeseca
i hvala bogu odmah nakon prvog pokusaja ostala sam trudna.u pocetku je bilo svega,bolova,krvarenja,iscjedka...u 12 sedmici sam zavrsila u bolnici zbog krvarenja,inace sam b neg krvna grupa i primala sam neke injekcije zbog toga,pila dabrostone bojala se...uh,svega je bilo.sada sam u 18 sedmici trudnoce,moja ljubav se borila i izborila da se odrzi kod mame u stomaku :D .dansa sam bila na kontroli i doktor kaze da je sve u redu,beba je odlicno hvala bogu i on ne vidi nikakav problem,ja se dobro osjecam,radim i mazim stomak,jos se sad ponekad vec i beba javi :D tako da sam presretna,opet kazem hvala bogu,jer me vjera u boga i nada odrzala i tjerala da izdrzimo i ja i bebica.i nadam se da ce i dalje sve biti u redu.ovim sam htjela malo da vas utjesim i da vam kazem da se borite i da ipak ima sretnih zavsetaka,savjetujem svima da ne posustaju i da se bore.pozdrav svima.
-
-
Žao mi je.Imala sam prije tri godine isti slucaj i zavrsila na ciscenju.glavu gore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma