-
Evo citam ove vase price pa moram da vam dodam i svoju...prosle godine u julu sam imala missed u sedmoj sedmici tr. isto sam imala kiretazu,sva sreca pa sam spavala i nisam osjecala fizicku bol jer zajedno sa psihickom nebih izdrzala,bar tako mislim...ali ko zna.uglavnom rekli su da sacekam bar 3 mjeseca i cekala sam...do novembra prosle god znaci cak 4 mjeseca
i hvala bogu odmah nakon prvog pokusaja ostala sam trudna.u pocetku je bilo svega,bolova,krvarenja,iscjedka...u 12 sedmici sam zavrsila u bolnici zbog krvarenja,inace sam b neg krvna grupa i primala sam neke injekcije zbog toga,pila dabrostone bojala se...uh,svega je bilo.sada sam u 18 sedmici trudnoce,moja ljubav se borila i izborila da se odrzi kod mame u stomaku :D .dansa sam bila na kontroli i doktor kaze da je sve u redu,beba je odlicno hvala bogu i on ne vidi nikakav problem,ja se dobro osjecam,radim i mazim stomak,jos se sad ponekad vec i beba javi :D tako da sam presretna,opet kazem hvala bogu,jer me vjera u boga i nada odrzala i tjerala da izdrzimo i ja i bebica.i nadam se da ce i dalje sve biti u redu.ovim sam htjela malo da vas utjesim i da vam kazem da se borite i da ipak ima sretnih zavsetaka,savjetujem svima da ne posustaju i da se bore.pozdrav svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma