-
Problemi zbog bojanja kose?
Drage djevojke,
vec par dana me gadno mući jedan problem i molim sve koje imaju iskustva da mi pomognu...
Naime, ne znam sto mi je bilo, vjerojatno totalna blokada mozga, ali prije tjedan dana u 8.tj. trudnoce bila sam u frizera, šišanje i obojala kosu...
Sad me to bojanje kose užasno mući, pročitala sam tekst u kojem piše da postoji mogućnost oštećenja ploda zbog kemikalija u boji....... i sad mi od muke dođe da lupam glavom o zid.
Inače sam jako oprezna jer imam dosta strahova u trudnoći i onda napravim ovo... :shock:
Ako ste bojale kosu u prvom trisemestru, molim vas podjelite iskustva.... jako sam zabrinuta
-
-
Osoblje foruma
Čak dva puta farbana u trudnoći....i vidi potpis!
-
I ja. U prvom trimestru čak dva puta, za redom dva dana(jer mi nije uspjela boja a imala sam svadbu). Nakon toga još 2 puta. U ovoj trudnoći isto. Potpis vidi ispod.
-
RE:
Ja sam pitala svog ginca i on je rekao da se slobodno moze bojati. No, ja nisam. Ali mislim da nemas razloga za brigu.
-
Bojala, radila pramenove....nekoliko puta.
Nije bilo nikakvih problema. 8)
-
isto radila pramenove dva puta i sve bilo ok. Svi živi i zdravi :D
-
-
Drage djevojke,
puno fala na komentarima... nisam se jos skroz scoolirala al ajde valjda cu vremenom, kako trudnoca bude napredovala, imati manje strahova...
Problem je sto nam je duuugo trebalo da ostanem trudna, vec su me dr. slali na IVF kao jedino rjesenje i onda se dogodilo da ostanem "prirodno" trudna... i tek sto je test pokazao plus, par dana nakon toga sam prokrvarila - dobila dabroston i strogo mirovala.... taman kad sam se malo smirila (zadnja tri tjedna nije bilo krvarenja) procitam na internetu o stetnosti boja za kosu i naravno, odmah u glavi slozim najcrnji scenarij da ce zbog moje gluposti bebica imat zdravstvenih problema...
Inace, dosta me muci to sto, umjesto da budem smirena i sretna zbog trudnoce, ja imam mali milion strahova, a pogotovo me muci to sto zbog godina, vec treci ginekolog mi preporuca aminocentezu 
No to cu jos vidjet, prikupljam info na internetu pa cu onda odluciti.... vec sad mislim, bez obzira sto odlucim, to ce mi biti najteza odluka u zivotu...
Al dosta je crnih misli, pokusavam biti pozitivna i optimista - i jedva cekam treci mjesec da upoznam svoju bebicu...
-
giorgija strahovi u trudnoći su potpuno normalni, pogotovo u situaciji kakva je tvoja, nakon dugotrajnog pokušavanja da zatrudniš.
Krvarenje ti ne mora uopće biti povezano sa farbom za kosu (i sigurno nije 8) ), to se mnogim curama dešava.
Samo sad lijepo miruj i pij dabrostone i mazi svoju bušicu
Za amniocentezu se moraš sama odlučiti, ali prvo moraš sama sa sobom raščistiti šta češ sa rezultatima...
-
Giorgia probaj se smiriti, to tvoja beba sada najviše treba. Krvarenje ti sasvim sigurno nije povezano s bojanjem kose i ne treba te zbog toga gristi savjest. Sada je najvažnije da se smiriš, uzimaš propisanu terapiju (tako sam i ja prije 7 godina) i miruješ. Što se tiče amniocinteze još imaš vremena, surfaj po ovim stranicama, bilo je još cura koje su imale takve dileme. Ja osobno nikad to ne bih napravila osim ako ne znam da u mojoj ili muževoj obitelji postoje neke da se tako izrazim deformacije.
-
ja sam se farbala svaki mjesec u trudnoci i moja Ema je skroz ok, prema tome ne brini radi toga
-
e da zaboravila sam ...mala se rodila celava..hahahahaha ko zna mozda sam se stvarno previse farbala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma