-
Trudna (po testu)
Evo da se pohvalim da je test pokazao 2 crtice,nakn 5 dana kašnjenja m.,al jako sam sretna jer moja povijest ovdje je poduga,a nakon jednog uspješnog IVF-a danas zvanog Jana, ovo bi bila moja prva trudnoćaaaa!! :D
-
wow, stella - sva sam se najezila! cestitam! :D da nam budes zdrava, lijepa, sretna i okrugla trudnica. i, naravno, da se druzis sa nama.
-
Jupiii! Za sretnu i lijepu trudnoću, evo ti jedan
-
Prekrasno Stella, nadam se da ćemo i mi ostale cure s MPO tvojim stopama!
-
stella, bas mi je drago :D
btw. kako je tvoja mala princeza?
-
jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! tako sam sretna zbog tebe. Bogu hvala dragom
e :D
-
-
-
Sjajno! Čestitam! Ovakve vijesti mi je prekrasno pročitati ujutro :D
-
predivno ,stella! cestitam od
!
-
-
-
:D Joj baš se veselim ,čestitke i od nas a medenoj jani puno pusa i želimo joj da sa veseljem dočeka seku ili bracu!!!
-
Čestitam!
Drago mi je što se oko drugog niste morali toliko namučiti kao oko prvog, a treće će ići ekspresno
!
-
-
Baš lijepa vijest :D
Čestitam i želim ti lijepu trudnoću!
-
-
Čestitam
:D
-
-
Stella, SUPER!!
Cestitam od
pusa Jani
-
draga
čestitam od srca :D
-
čestitam mojoj bivsoj suborki
-
čestitam Stella - prekrasno :D
-
Puno vam hvala na lijepim željama,sutra idem na uzv i pregled da potvrdimo sumnje.
-
-
-
-
bit će sve dobro, misli pozitivno!
-
Mislim pozitivno i sretna sam samim time što sam uspjela ostati prirodno trudna,ali jednostavno ne mogu vjerovati da ne može biti apsolutno sve u redu.
-
stella, nemam sa tim iskustva. no, ti ne smijes misliti na taj nacin "kod mene uvijek postiji ALI". nema ali! bit ce sve u redu, vjeruj svome tijelu i ono ce ti uzvratiti.
-
-
Hvala svimas na lijepim riječima i pažnji.Nema mi druge nego se nadat da će ovaj put sve bit u redu.
-
ma bit ce sve OK..mora
-
čestitam od srca i vidjeti ćeš da će biti sve u redu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Držim fige da se bebica izbori i da ti što prije prođu ta 3 mj
-
Cestitke i puno dobrih vibri
-
-
Stella, čestitam! Bit će sve u redu, ti si pravi borac! Pusa Jani!
-
saljem vibre i zao mi je sto ne mozes spokojno uzivati
-
~~~~~~~~~~~~~~~ evo i od mene, da bude sve ok
-
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Potpisujem i dodajem još toliko
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
-
-
Evo,bili smo malo na moru,ja se naravno čuvala,i sutra semoram naručiti kod dr na kontrolu,pa da vidim jel se čuje srčeko (bilo bi to 5 tjedana trudnoće), i što je sa sluznicom.Naravno da se nadam da je sve u redu.Pusa svima i hvala vam!
-
Javi nam se s rezultatima jer intenzivno mislimo na tebe i bebicu
-
U četvrtak sam bila na uzv i kaže dr SVE JE U REDU!!! Već dugo nisam čula tu rečenicu i baš sam bila presretna.Beba je 2 cm (kaže dr čak da je imalo prevelika
), trudnoća realna oko 7 tjedana.Eto,hvala svima na vibrama i podršci,ipak su vaše misli i želje doprinjele ovom rezultatu (kao i uvijek).
-
Cestitam
-
jako mi je drago, stella
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-