-
Moj drugi porod
U nedjelju se rodila mala Paola, 4 100 g i 55 cm. Rodila sam na Merkuru i više sam nego ugodno iznenađena, budući da sma prvi put rodila u Petrovoj gdje sam imala jako ružno iskustvo. Stigla sam u bolnicu na pregled oko 11 h jer mi je taj dan bio termin. Kada mi je dok rekao da ctg pokazuje trudove i da sam otvorena 4 cm je te da ću taj dan roditi meni :shock: . Moram napomenuti da su doktori super i humani i susretljivi. Prvo sam ga sve ispitala, rekla da ne želim drip ako nije potrebno (ipak sam bila sat vremena, tada je najviše boljelo) te ga pitala ako može suprug prisustvovati na porodu, (nije imao tečaj). Dopustio je iako se jedna sestra bunila da ne može i bla, bla bla. Šetala sam po hodniku do tri sata, tada su mi probušili vodenjak i stavili na drip (nisam se htjela svađati da im se ne zamjerim). Dogovorila sam se s babicom koja je stvarno bila odlična prema meni, da me, ako ne bude potrebno, ne reže. Nakon sat vremena jedva snošljivih bolova došao je muž, a i sam porod. Kada sam počela tiskati mislila sam da neću imati snage. Paola je imala ručicu preko glave i nekako zapela te kada sam čula babicu da će morati malo zarezati imala sam još manje snage. Zadnji trud moram tiskati, a ja na rubu snaga. a onda sam čula mužev glas "možeš ti to ljubavi" i val snage je izišao iz mene zajedno s Paolom. odmah su mi je dali u naručje. Nisam mogla vjerovati da je gotovo i da se napokon rodila moja mala curica. Sve pohvale Merkuru
-
Velike čestitke
-
Čestitke sretnim roditeljima! Paola, dobro nam došla! :D
-
sandrolina čestitke tebi i bebi !
Odmah mi je lakše pri srcu kad čujem neku lijepu priču s Merkura.
-
-
-
-
Čestitam i pusa curici sa predivnim imenom