Ide li tko od vas kod nje?
Ide li tko od vas kod nje?
Ja, ali ne zbog trudnoće, nego idem 1-2 put godišnje na kontrolu (horm.nadomj. terapija). Ne znam da li je već počela raditi? Trebala je roditi ovog proljeća, ako se ne varam.
meni je ona jedna predivna doktorica prepuna suosjećanja.
Ajme,nisam znala da je bila trudna.A ja sam se htjela kod nje upisati za vođenje trudnoće.
Ajme,nisam znala da je bila trudna.A ja sam se htjela kod nje upisati za vođenje trudnoće.
Baš tako, nakon tko zna koliko doktora koji su mi se obraćali s nebeskih visina ona je prva koja me zaista pogleda kad se sjednem do nje u ordinaciji, približi mi se i pita: Kako ste, kako se osjećate?tweety prvotno napisa
Stella, nazovi Petrovu - tko zna, možda bude i radila najesen. Ja sam se u siječnju htjela naručiti za ožujak, pa mi je sestra rekla da neće raditi jer ima termin početkom travnja (što je dalje bilo, ne znam).
Je, rodila je u travnju.
Vodila mi je trudnoću i zbilja, zbilja imam samo najljepše riječi za nju!
Ja vam samo znam da je rodila 12.04.
Joj drago mi je baš za nju,ali tko zna kada će se vratiti na posao.A baš sam htjela kod nje na pregled...
Zna li netko jel se možda vratila na posao?
Hvala
Ma ne mogu vjerovati!!!! Rodila? :D
Inače, Dinka je moja prijateljica koju igrom slučaja stvarno nisam dugo vidjela (od poroda)....
Prekrasna, predivna, stručna, sve naj!![]()
Je , zbilja je divna, a kako sam se na prvom porodu opekla sa Sv Duhom,htjela bih ići uPetrovu,a jedinu nju od dr poznajem.
Stella, rodila sam u Petrovoj. I iskreno, znala sam (u stvari MM, zbog tatinog posla) 95% doktora i medicinskog osoblja u Petrovoj.
U bolnicu sam došla u 2 po noći, uvjereni da se radi o lažnim trudovima. Rodila sam u 5.20. Onih mojih 95% doktora i medicinskog osoblja tu noć nisam vidjela, dežeurao je onaj ostatak. A iskreno nije mi palo na pamet da zovem svog doma...
Prva poznata osoba nakon poroda i šivanja koju sam vidjela bila je moja Dinka.Nakon par minuta skužila sam i neonatologa (kojeg znam) i moj doktor je kapnuo i onaj ostatak sestri itd...
Uglavnom to ti je Murphijev zakon!![]()
frisko sam izasla iz Petrove nakon misseda u 18 tt..![]()
dr. Dinka Pavicic Baldani je bila toliko divna i njezna prema meni![]()
ma, citava ekipa je bila super, ali ona posebno![]()
da li netko mozda zna da li ona radi u nekoj privatnoj ord?
ako ne, kako se naruciti kod nje na kontrolu, pregled i sl?
imate li kontakt?
unaprijed hvala
Radi na CEF1, ima ambulantu ponedjeljkom ujutro (prizemlje lijevo), naručiti se možeš na tel. 4604723, moraš imati uputnicu primarnog ginekologa ili platiti pregled (100 ili 150kn?).
evo joj još jedno![]()
čokoladice hvala puno![]()
ma, zena je jednostavno predivna.. zao mi je da nema nekaj privatno..
idem danas k njoj, imam toliko o papira da bi zamijenilo grijanje za cijelu zimu.
imam tremu, iako sam na CEFu maskota, s dotičnom sam se pozdravljala samo u prolazui to samo zato jer mi je susjeda.
Mali zeleničovječe, pomozi, da napokon sredim te hormone mogu početi normalno živjeti.![]()
vaši su me postovi ohrabrili
Dr. Pavičić je bila moja dr. još prije trudnoće. Za nju imam samo pohvale. Ležala sam na cef-u i iako mi nije vodila trudnoću, jer je bila na god. kad sam zatrudnila, ipak me je svaki put pitala kako sam i kad sam je tražila da me primi na razgovor zbog odsutnosti moje dr., primila me bez ijednog znaka negodovanja, iako nije imala pojma zašto više nisam kod nje...
Toliko je draga i topla, strpljiva, čak me i za ruku uhvatila kad je vidjela koliko sam uplašena i sve moje strahove odagnala... Ma stvarno je super!!! I jako, jako stručna! Sljedeću trudnoću ću voditi kod nje!![]()
Fenomenalna doktorica. Zbog hormona sam išla kod nje još kao jako mlada sa 16 god. Ostala mi je u lijepom sjećanju.
izvrsno. ja obavila.
samo sad me čeka još 3789378738 pretraga.
temeljita.
ja zadovoljna